Big Country - Where The Rose Is Sown

Cover Big Country - Where The Rose Is Sown
7" Single
Mercury 880 455-7 (de)
Cover Big Country - Where The Rose Is Sown
Cover
Cover Big Country - Where The Rose Is Sown
7" Single
Mercury MERD 185 (uk)

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

23/11/1984
7" Single Mercury 880 455-7 [de] / EAN 0042288045571
Toon detailsAlles beluisteren
1.Where The Rose Is Sown
  4:08
2.Bass Dance
  1:40
   
1984
7" Single Mercury MERD 185 [uk]
Toon detailsAlles beluisteren
7" Single 1:
1.Where The Rose Is Sown
  
2.Belief In The Small Man
  
7" Single 2:
1.Wonderland (Live)
2.In A Big Country (Live)
3.Auld Lang Syne (Live)
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:58SteeltownMercury
822 831-1
Album
LP
19/10/1984
4:08Where The Rose Is SownMercury
880 455-7
Single
7" Single
23/11/1984
Where The Rose Is SownMercury
MERD 185
Single
7" Single
1984
4:09Through A Big Country - Greatest HitsMercury
846 022-1
Album
LP
21/05/1990
4:08Through A Big Country - Greatest HitsMercury
846 022-2
Album
CD
21/05/1990
»» alles tonen

Big Country   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chance22/10/1983185
Look Away10/05/1986147
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Crossing05/11/1983115
Steeltown17/11/1984333
The Seer12/07/1986812
Through A Big Country - Greatest Hits02/06/1990764
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.08 (Reviews: 12)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

musikmannen
******
6/6
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?