Big Country - The Travellers

Nummer

Jaar:1988
Muziek/Tekst:Stuart Adamson
Producer:Peter Wolf
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:16King Of EmotionMercury
870 617-1
Single
12" Maxi
08/1988
3:36At The BBC - The Best Of: The BBC RecordingsMercury
373 585-3
Album
CD
26/07/2013
3:36At The BBC - The Best Of: The BBC Recordings [Super Deluxe Edition Box]Mercury
372 842-5
Album
CD
26/07/2013

Big Country   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chance22/10/1983185
Look Away10/05/1986147
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Crossing05/11/1983115
Steeltown17/11/1984333
The Seer12/07/1986812
Through A Big Country - Greatest Hits02/06/1990764
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?