Big Country - The Seer

Cover Big Country - The Seer
LP
Mercury 826 844-1
CD
Mercury 826 844-2 (eu)

Album

Jaar:1986
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/07/1986 (Positie 13)
Laatste week notering:27/09/1986 (Positie 66)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:3593 (858 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 15 / Weken: 7
de  Piek: 16 / Weken: 13
nl  Piek: 8 / Weken: 12
se  Piek: 16 / Weken: 3
no  Piek: 14 / Weken: 3
nz  Piek: 7 / Weken: 9

Tracks

14/07/1986
LP Mercury 826 844-1 / EAN 0042282684417
14/07/1986
CD Mercury 826 844-2 [eu] / EAN 0042282684424
Toon detailsAlles beluisteren
1.Look Away
  4:24
2.Big Country feat. Kate Bush - The Seer
  5:24
3.The Teacher
  4:06
4.I Walk The Hill
  3:30
5.Eiledon
  5:36
6.One Great Thing
  4:02
7.Hold The Heart
  6:07
8.Remembrance Day
  4:29
9.The Red Fox
  4:12
10.The Sailor
  4:55
   

Big Country   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chance22/10/1983185
Look Away10/05/1986147
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Crossing05/11/1983115
Steeltown17/11/1984333
The Seer12/07/1986812
Through A Big Country - Greatest Hits02/06/1990764
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?