Big Country - The Crossing


LP
Mercury 812 870-1
CD
Mercury / Phonogram 812 870-2

Charts

Binnenkomst:05/11/1983 (Positie 29)
Laatste week notering:03/12/1983 (Positie 45)
Piekpositie:11 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:6257 (382 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 11 / Weken: 5
se  Piek: 17 / Weken: 5
nz  Piek: 8 / Weken: 25

Album

Jaar:1983
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Tracks

1983
LP Mercury 812 870-1
1983
CD Mercury / Phonogram 812 870-2 / EAN 0042281287022
Toon detailsAlles beluisteren
1.In A Big Country
4:42
2.Inwards
4:34
3.Chance
4:27
4.1000 Stars
3:53
5.The Storm
6:20
6.Harvest Home
4:20
7.Lost Patrol
4:50
8.Close Action
4:16
9.Fields Of Fire (400 Miles)
3:32
10.Porrohman
7:45
   
10/02/2012
30th Anniversary Deluxe Edition - CD Mercury 278 908-7 (UMG) / EAN 0602527890876
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.In A Big Country
4:43
2.Inwards
4:35
3.Chance
4:26
4.1000 Stars
3:52
5.The Storm
6:22
6.Harvest Home
4:20
7.Lost Patrol
4:52
8.Close Action
4:14
9.Fields Of Fire (400 Miles)
3:31
10.Porrohman
7:55
11.Balcony
3:56
12.Flag Of Nations (Swimming)
4:38
13.Angle Park
4:08
14.All Of Us
4:10
15.Heart & Soul
4:33
16.The Crossing
7:09
17.Tracks Of My Tears (Live)
3:32
CD 2:
1.Angle Park (Demo)
4:19
2.Harvest Home (Demo)
4:26
3.We Could Laugh (Demo)
3:23
4.In A Big Country (Demo)
3:44
5.The Storm (Demo)
2:15
6.Big City (Demo)
3:29
7.Fields Of Fire (400 Miles) (Riverside BBC TV)
4:16
8.Lost Patrol (Demo)
5:29
9.Inwards (Demo)
4:15
10.1000 Stars (Chris Thomas Mix)
4:10
11.Lost Patrol (Chris Thomas Mix)
4:56
12.Inwards (Chris Thomas Mix)
4:10
13.Close Action (Chris Thomas Mix)
3:49
14.Fields Of Fire (400 Miles) (Demo)
5:27
15.1000 Stars (Demo)
4:35
16.Ring Out Bells (Demo)
4:41
17.Chance (Demo)
3:17
   

Big Country   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chance22/10/1983185
Look Away10/05/1986147
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Crossing05/11/1983115
Steeltown17/11/1984333
The Seer12/07/1986812
Through A Big Country - Greatest Hits02/06/1990764
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.6 (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?