Big Country - Peace In Our Time

Cover Big Country - Peace In Our Time
7" Single
Mercury BIGC 7
Cover Big Country - Peace In Our Time
Cover

Nummer

Jaar:1988
Muziek/Tekst:Stuart Adamson
Producer:Peter Wolf
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

01/1989
7" Single Mercury BIGC 7
Toon detailsAlles beluisteren
1.Peace In Our Time
  4:41
2.Promised Land (The R.E.L. Tapes)
3:50
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:35Peace In Our TimeMercury
836 325-1
Album
LP
09/1988
4:41Peace In Our TimeMercury
BIGC 7
Single
7" Single
01/1989
4:36Through A Big Country - Greatest HitsMercury
846 022-1
Album
LP
21/05/1990
4:34Through A Big Country - Greatest HitsMercury
846 022-2
Album
CD
21/05/1990
4:33Fields Of Fire - The Ultimate CollectionMercury / Spectrum
SPECXX2066
Album
CD
04/04/2011
»» alles tonen

Big Country   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chance22/10/1983185
Look Away10/05/1986147
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Crossing05/11/1983115
Steeltown17/11/1984333
The Seer12/07/1986812
Through A Big Country - Greatest Hits02/06/1990764
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?