Big Country - Peace In Our Time

Cover Big Country - Peace In Our Time
Cover
Cover Big Country - Peace In Our Time
LP
Mercury 836 325-1

Album

Jaar:1988
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
de  Piek: 40 / Weken: 3
se  Piek: 25 / Weken: 2

Tracks

09/1988
LP Mercury 836 325-1
Toon detailsAlles beluisteren
1.King Of Emotion
  4:51
2.Broken Heart (Thirteen Valleys)
5:11
3.Thousand Yard Stare
3:53
4.From Here To Eternity
4:55
5.Everything I Need
4:40
6.Peace In Our Time
  4:35
7.Time For Leaving
5:03
8.River Of Hope
4:31
9.In This Place
4:22
10.I Could Be Happy Here
4:29
   

Big Country   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chance22/10/1983185
Look Away10/05/1986147
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Crossing05/11/1983115
Steeltown17/11/1984333
The Seer12/07/1986812
Through A Big Country - Greatest Hits02/06/1990764
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?