Big Country - One Great Thing

Cover Big Country - One Great Thing
7" Single
Mercury 884 983-7
Cover Big Country - One Great Thing
12" Maxi
Mercury BIGCX 33
Cover Big Country - One Great Thing
12" Maxi
Mercury 888 028
Cover Big Country - One Great Thing
12" Maxi
Mercury BIGCD 3
Cover Big Country - One Great Thing
Cover

Nummer

Jaar:1986
Muziek/Tekst:Stuart Adamson
Tony Butler [UK]
Producer:Robin Milar
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

09/1986
7" Single Mercury 884 983-7
Toon detailsAlles beluisteren
1.One Great Thing
  4:02
2.Song Of The South
3:44
   
1986
12" Maxi Mercury 888 028
Toon detailsAlles beluisteren
1.One Great Thing (Big Bad Country Mix)
  6:12
2.Look Away (Outlaw Mix)
  6:53
3.Song Of The South
3:47
   
1986
12" Maxi Mercury BIGCX 33
Toon detailsAlles beluisteren
1.One Great Thing
  6:12
2.Song Of The South
3:46
   
1986
12" Maxi Mercury BIGCD 3
Toon detailsAlles beluisteren
12" Maxi 1:
1.One Great Thing
  
2.Song Of The South
12" Maxi 2:
1.Porrohman (Live)
2.Chance (Live)
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:00The SeerMercury
826 844-1
Album
LP
14/07/1986
4:02One Great ThingMercury
884 983-7
Single
7" Single
09/1986
4:02Now That's What I Call Music! 8Virgin / EMI / Polygram
NOW8
Compilatie
LP
24/11/1986
Big Bad Country Mix6:12One Great ThingMercury
888 028
Single
12" Maxi
1986
6:12One Great ThingMercury
BIGCX 33
Single
12" Maxi
1986
»» alles tonen

Big Country   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chance22/10/1983185
Look Away10/05/1986147
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Crossing05/11/1983115
Steeltown17/11/1984333
The Seer12/07/1986812
Through A Big Country - Greatest Hits02/06/1990764
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.09 (Reviews: 11)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?