Big Country - Lost Patrol

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:50The CrossingMercury
812 870-1
Album
LP
15/07/1983
Live - Part OneWonderlandMercury
COUNT 55
Single
7" Single
1984
Live - Part TwoWonderlandMercury
COUNT 55
Single
7" Single
1984
4:52The Crossing [30th Anniversary Deluxe Edition]Mercury
278 908-7
Album
CD
10/02/2012
Demo5:29The Crossing [30th Anniversary Deluxe Edition]Mercury
278 908-7
Album
CD
10/02/2012
»» alles tonen

Big Country   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chance22/10/1983185
Look Away10/05/1986147
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Crossing05/11/1983115
Steeltown17/11/1984333
The Seer12/07/1986812
Through A Big Country - Greatest Hits02/06/1990764
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?