Big Country - Look Away

Cover Big Country - Look Away
7" Single
Mercury 884 645-7 (nl,uk,pt)7" Single
Mercury 884 645-7 (de)
Cover Big Country - Look Away
12" Maxi
Mercury 884 698-1 (de)
12" Maxi
Mercury 884 645-1 (au)
Cover Big Country - Look Away
7" Single
Mercury 884 645-7 (nl,uk,pt)
Cover Big Country - Look Away
12" Maxi
Mercury 2801 162
Cover Big Country - Look Away
7" Single
Mercury BIG CD 1 (uk)

Nummer

Jaar:1986
Muziek/Tekst:Stuart Adamson
Producer:Robin Millar
Geoff Emerick
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:10/05/1986 (Positie 49)
Laatste week notering:21/06/1986 (Positie 37)
Piekpositie:14 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:8370 (517 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 18 / Weken: 5
de  Piek: 19 / Weken: 14
nl  Piek: 14 / Weken: 7
nz  Piek: 11 / Weken: 9

Tracks

04/04/1986
7" Single Mercury 884 645-7 (Phonag) [de,nl,pt] / EAN 0042288464570
04/04/1986
7" Single Mercury BIG C 1 (Phonag) [uk,ie] / EAN 0042288464570
Toon detailsAlles beluisteren
1.Look Away
  4:24
2.Restless Natives
  4:00
   
04/04/1986
12" Maxi Mercury 884 698-1 (Phonag) [de] / EAN 0042288469810
Toon detailsAlles beluisteren
1.Look Away (12" Mix)
6:32
2.Restless Natives
  4:00
3.Look Away (7")
  4:24
   
04/04/1986
Limited Edition Gatefold - 7" Single Mercury BIG CD 1 (Phonag) [uk] / EAN 0042288464471
Toon detailsAlles beluisteren
7" Single 1:
1.Look Away
  4:24
2.Restless Natives
  4:00
7" Single 2:
1.Margo's Theme
3:42
2.Highland Scenery
4:06
   
06/1986
12" Maxi Mercury 2801 162
Toon detailsAlles beluisteren
1.Look Away
  4:23
2.Trio Rio - New York - Rio - Tokyo
  4:36
   
06/07/1986
12" Maxi Mercury 884 645-1 (PolyGram) [au] / EAN 0042288464518
Toon detailsAlles beluisteren
1.Look Away (Outlaw Mix)
6:53
2.Restless Natives (Long)
16:40
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
12" Mix6:32Look AwayMercury
884 698-1
Single
12" Maxi
04/04/1986
4:24Look AwayMercury
884 645-7
Single
7" Single
04/04/1986
4:24Look Away [Limited Edition Gatefold]Mercury
BIG CD 1
Single
7" Single
04/04/1986
7"4:24Look AwayMercury
884 698-1
Single
12" Maxi
04/04/1986
4:23Look AwayMercury
2801 162
Single
12" Maxi
06/1986
»» alles tonen

Big Country   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chance22/10/1983185
Look Away10/05/1986147
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Crossing05/11/1983115
Steeltown17/11/1984333
The Seer12/07/1986812
Through A Big Country - Greatest Hits02/06/1990764
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.52 (Reviews: 93)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
12/12/2005 17:54
Snormobiel Beusichem
*****
Klassiker von Big Country aus Mai 1986 !!! Super Rock Platte und damit 5 Sterrn wert !!! Die Platte stand leider nur 5 Wochen in die Holändische Top 40 ???
06/08/2006 12:05
Richard (NL)
****
Good song.

musikmannen
*****
5/6

Patrick7781
******
goed
Laatst gewijzigd: 24/02/2012 09:26

BingTheKing
****
redelijk

Jeroen68
******
Klassieker van Big Country
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?