Big Country - Leap Of Faith

Nummer

Jaar:1991
Muziek/Tekst:Stuart Adamson
Producer:Pat Moran
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:44No Place Like HomeVertigo
510 230-2
Album
CD
16/09/1991
5:41No Place Like HomeVertigo
510 230-1
Album
LP
1991

Big Country   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chance22/10/1983185
Look Away10/05/1986147
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Crossing05/11/1983115
Steeltown17/11/1984333
The Seer12/07/1986812
Through A Big Country - Greatest Hits02/06/1990764
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?