Big Country - King Of Emotion

Cover Big Country - King Of Emotion
12" Maxi
Mercury 870 617-1

Nummer

Jaar:1988
Muziek/Tekst:Stuart Adamson
Producer:Peter Wolf
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

08/1988
12" Maxi Mercury 870 617-1
Toon detailsAlles beluisteren
1.King Of Emotion
  4:50
2.The Travellers
3:16
3.Starred And Crossed
4:23
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:50King Of EmotionMercury
870 617-1
Single
12" Maxi
08/1988
4:51Peace In Our TimeMercury
836 325-1
Album
LP
09/1988
4:52Through A Big Country - Greatest HitsMercury
846 022-1
Album
LP
21/05/1990
4:50Through A Big Country - Greatest HitsMercury
846 022-2
Album
CD
21/05/1990
4:48The Rock Collection Vol. 3 - Coming On StrongNewsound
NSCD 004
Compilatie
CD
1994
»» alles tonen

Big Country   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chance22/10/1983185
Look Away10/05/1986147
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Crossing05/11/1983115
Steeltown17/11/1984333
The Seer12/07/1986812
Through A Big Country - Greatest Hits02/06/1990764
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?