Big Country - Giant

Nummer

Jaar:1983
Muziek/Tekst:Big Country
Producer:Steve Lillywhite
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:56WonderlandMercury
818 006-7
Single
7" Single
13/01/1984
WonderlandMercury
COUNT 55
Single
7" Single
1984
3:58Steeltown [Deluxe Edition]Mercury
376 1830
Album
CD
06/10/2014
3:58Steeltown [30th Anniversary Edition]Mercury / UMC
5348052
Album
LP
05/08/2017

Big Country   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chance22/10/1983185
Look Away10/05/1986147
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Crossing05/11/1983115
Steeltown17/11/1984333
The Seer12/07/1986812
Through A Big Country - Greatest Hits02/06/1990764
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?