Big Country - Beautiful People

Cover Big Country - Beautiful People
Cover
Cover Big Country - Beautiful People
7" Single
Vertigo 866 022-7 (de)

Nummer

Jaar:1991
Muziek/Tekst:Stuart Adamson
Producer:Pat Moran
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1991
7" Single Vertigo 866 022-7 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Beautiful People
  
2.Return To The Two Headed King
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:33No Place Like HomeVertigo
510 230-2
Album
CD
16/09/1991
Beautiful PeopleVertigo
866 022-7
Single
7" Single
1991
5:32No Place Like HomeVertigo
510 230-1
Album
LP
1991
5:31Fields Of Fire - The Ultimate CollectionMercury / Spectrum
SPECXX2066
Album
CD
04/04/2011

Big Country   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chance22/10/1983185
Look Away10/05/1986147
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Crossing05/11/1983115
Steeltown17/11/1984333
The Seer12/07/1986812
Through A Big Country - Greatest Hits02/06/1990764
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?