Bertolf - Mr. Light

Cover Bertolf - Mr. Light
Cover

Nummer

Jaar:2009
Muziek/Tekst:Alex James
Jez Ashurst
Bertolf
Producer:Guido Aalbers
Bertolf
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/08/2009 (Positie 50)
Laatste week notering:03/10/2009 (Positie 76)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:5328 (728 Punten)
Download:01/08/2009 / Piek: 4 / Weken: 9
In de landen:
nl  Piek: 6 / Weken: 10

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:24For Life8ball
7466116
Album
CD
05/01/2009
3:26Single Top 100 - Volume 418 [Promo]Buma
COLON 418
Compilatie
CD
07/08/2009
3:26Hitzone 51Sony
88697-560962
Compilatie
CD
11/09/2009

Bertolf   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Another Day29/11/20081011
For Life11/04/20092810
Mr. Light01/08/2009610
Two In A Million03/04/2010217
Mary24/03/2012494
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
For Life10/01/20093910
Snakes & Ladders01/05/2010119
Bertolf31/03/2012147
Harde noten (Bertolf Lentink & Kasper van Kooten)23/02/20133010
First & Then26/09/201583
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.89 (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
***
▒ Het zal wel aan mij liggen hoor !!! Maar ik wordt helaas niet warm of koud van deze plaat uit begin januari 2009 van de 28 jarige Drontse zanger en muziekschrijver "Bertolf Lentink" !!! Terug te vinden op zijn debuutalbum "For life" ☺!!!

DeejayDave
****
Aardig plaatje, maar past niet echt in dit jaargetijde.

Art Vandelay
******
humn... ben het niet eens met bovenstaande reacties. Ik vind het wel een lekker retro nummer en baal elke zomer weer als iedereen alleen maar denkt nietszeggende zomer-liedjes te moeten uitbrengen. Dusss; wat mij betreft gewoon een fijne track van een super-talent!

chartmeester
****
iets te druk en te overgeproduceerd voor mij, maar omdat het toch een rockpopnummer uit Nederland is, krijgt hij een bonusster. Lijkt in de rustige passages wel wat op Michael Buble....

ridder
***
degelijk en niet onaardig, maar zeker niet bijzonder. een beetje slap en wat zeurderig tegen het eind.
Laatst gewijzigd: 17/08/2009 22:13

Ricartje
**
Aardige liedje, het einde bevalt mij ook niet helemaal, teveel mr light dus ook een tikkeltje saai

JERO
*****
Mooie singel, ben benieuwd naar zijn nieuwe album.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?