Berdien Stenberg - Rondo Russo

Cover Berdien Stenberg - Rondo Russo
7" Single
Philips 812 925-7 (nl)
Cover Berdien Stenberg - Rondo Russo
7" Single
Royton ROYS 131 (dk)
Cover Berdien Stenberg - Rondo Russo
7" Single
Starblend STAR 8 (uk)

Nummer

Jaar:1983
Muziek/Tekst:Saverio Mercadante
Michel Jardini
Producer:Ruud Jacobs
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/07/1983 (Positie 9)
Laatste week notering:15/10/1983 (Positie 42)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:2041 (1178 Punten)
Single Tip:16/07/1983 / Piek: 0 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 13
be  Piek: 2 / Weken: 10 (V)

Tracks

1983
7" Single Philips 812 925-7 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Rondo Russo
  4:13
2.Merry We Will Be (La pulce d'acqua)
2:54
   
1983
7" Single Royton ROYS 131 [dk]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Rondo Russo
  4:13
2.Meditation From Thais
5:00
   
1986
7" Single Starblend STAR 8 [uk]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Rondo Russo
  4:13
2.Fire Dance
3:53
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:13Rondo RussoPhilips
812 925-7
Single
7" Single
1983
4:13Rondo RussoRoyton
ROYS 131
Single
7" Single
1983
4:14Rondo RussoPhilips / Phonogram
814 220-1
Album
LP
1983
4:14Warm aanbevolen 1983 [Promo]Platen 10 Daagse
198311
Compilatie
LP
1983
Fairy MinuetCanyon
7Y 0073
Single
7" Single
1984
»» alles tonen

Berdien Stenberg   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rondo Russo23/07/1983113
Vivace18/08/1984275
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rondo Russo10/09/1983123
Berdinerie29/09/1984422
Ode aan Amadeus (Berdien Stenberg & Jaap van Zweden)20/04/1985812
All Seasons09/11/19852512
Encores27/09/1986741
Christmas06/12/198626
Pirouette17/10/19871616
Flute Fiesta (James Last & Berdien Stenberg)24/09/198859
Amour pour amour (Richard Clayderman & Berdien Stenberg)21/10/19891417
De toverfluit van Mozart24/11/19901711
Melodies d'amour17/10/1992517
The Brandenburgs (Tom Parker Project)22/04/1995378
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.57 (Reviews: 23)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
01/12/2004 02:32
Richard (NL)
******
The second Classic composition that became a #1 in the Dutch Charts (Nederlandse Top40)
Composition by: Michel Jardini.

She's also works with Richard Clayderman & James Last
Laatst gewijzigd: 09/09/2006 13:08
06/08/2006 16:33
Snormobiel Beusichem
*****
▓ "Berdien Stenberg" was goed met haar fluit in juli 1983 !!! Ze scoorde in Europa een "Hit" met "Rondo Russo" !!! In Nederland stond ze 12 weken lang in de Nederlandse Top 40 en natuurlijk # 1 !!! Nog net 5 sterren, omdat ik het nu toch een beetje eentonig begin te vinden !!! Maar da's pesoonlijk !!!

Topbart
*****
mooie en ook verrassende nr 1-hit uit 1983!!

laxus
***
Aardig nummer van Berdien
Laatst gewijzigd: 26/08/2012 13:37

drdjrene
*****
Mooie tijdloze klassieke muziek op de fluit van de verder vrij onbekend gebleven componist Mercadente door Berdien Stenberg.

tigerlover
*****
5 sterren voor deze instrumentale plaat

Patrick3
*****
Blijft heel mooi

RonH
*****
Mooi nummer, zeker in vergelijking met wat er tegenwoordig in de hitlijsten staat.

Jeroen68
***
Kon er toen echt niet tegen, kan het inmiddels wel hebben.

BingTheKing
****
redelijk
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?