Ben Howard - Someone In The Doorway

Nummer

Jaar:2018
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Ben Howard   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Keep Your Head Up07/01/20121443
I Forget Where We Were06/09/2014697
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Every Kingdom15/10/20112120
I Forget Where We Were25/10/2014222
Noonday Dream09/06/2018102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Ook dit nummer van Ben Howard vind ik toch zeker in orde.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Wat saai klinkend gezongen plaatje uit eind mei 2018 door de 31 jarige Britse zanger, gitarist, componist en songschrijver: "Benjamin John 'Ben' Howard" !!! O.a. terug te horen op zijn laatste studioalbum: "Noonday Dream" !!! Krap voldoende, laten we het daar maar ophouden ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?