Beck - Loser


CD-Maxi
Geffen / MCA GED 21 891 (de)

Charts

Binnenkomst:26/03/1994 (Positie 44)
Laatste week notering:28/05/1994 (Positie 40)
Piekpositie:21 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:5686 (670 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 19 / Weken: 12
de  Piek: 18 / Weken: 21
at  Piek: 10 / Weken: 12
fr  Piek: 20 / Weken: 21
nl  Piek: 21 / Weken: 10
be  Piek: 18 / Weken: 9 (Vl)
se  Piek: 6 / Weken: 21
no  Piek: 1 / Weken: 13
au  Piek: 8 / Weken: 12
nz  Piek: 5 / Weken: 17

Nummer

Jaar:1994
Muziek/Tekst:Karl Stephenson
Beck [US]
Producer:Karl Stephenson
Tom Rothrock
Gecoverd door:Glee Cast
Markoolio (Åka pendeltåg)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Tracks

04/02/1994
Limited Edition 1500 - 7" Single Geffen GFS 67 (Warner) [uk] / EAN 5021508006771
Toon detailsAlles beluisteren
1.Loser (LP)
3:54
2.Alcohol
3:50
3.Fume
4:27
   
21/02/1994
CD-Maxi Geffen / MCA GED 21 891 (BMG) [de] / EAN 0720642189122
06/03/1994
CD-Maxi Geffen GEFDM-21891 (BMG) [au] / EAN 0720642189122
Toon detailsAlles beluisteren
1.Loser (LP)
3:54
2.Totally Confused
3:26
3.Corvette Bummer
4:55
4.MTV Makes Me Want To Smoke Crack
3:29
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
LP3:54Loser [Limited Edition 1500]Geffen
GFS 67
Single
7" Single
04/02/1994
LP3:54LoserGeffen / MCA
GED 21 891
Single
CD-Maxi
21/02/1994
3:54Mellow GoldGeffen
072064246342
Album
CD
28/02/1994
3:551994 - Ein Jahr und seine 20 Songs (SZ Diskothek)Süddeutsche Zeitung
4018492240145
Compilatie
CD
09/12/2005
3:5520 aus 1000Gema
11683
Compilatie
CD
15/12/2006

Beck   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Loser26/03/19942110
The New Pollution19/04/1997952
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mellow Gold28/05/1994814
Odelay06/07/19962717
Midnite Vultures04/12/1999884
Sea Change05/10/2002534
Guero26/03/2005387
The Information07/10/2006583
Modern Guilt12/07/2008337
Morning Phase01/03/201458
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.28 (Reviews: 111)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
08/08/2006 17:03
Snormobiel Beusichem
****
▓ Leuke plaat van "eendagsvlieg" "Beck" uit april 1994 !!! Ik ben het er wel mee eens dat je de plaat niet dagelijks hoeft te horen, want dan gaat hij inderdaad een beetje vervelen !!! Maar zo af en toe gaat het zeker, 4 sterren !!! (NL Top 40: 4 wk / # 21) !!!

Topbart
****
1e single van Mellow Gold, destijds vond ik het niet geweldig, nu toch nog 4 sterren!

laxus
*****
mooie plaat van beck

alleyt1989
****
kinda cool track, chorus is graet to sing along to

Hijinx
*****
Great song, I think I hate the Glee version.

HeadInAMuse
*****
Great

bluezombie
*****
Great song, I assume I would hate the Glee version.

irelander
*****
Awesome!

gherkin
******
Topsong.

zxcvcxz
*****
Always liked this. Cool!

matty d
***
3 stars

BeansterBarnes
*****
No matter what mood i'm in i always sing along with this.
Always will be a classic.

Topped my personal chart for 1 week.
Laatst gewijzigd: 08/05/2014 14:07
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?