Babe - (Don't You Ever) Shop Around

Cover Babe - (Don't You Ever) Shop Around
7"Single
WEA/24.9647-7

Nummer

Jaar:1983
Muziek/Tekst:Peter Koelewijn
Producer:Peter Koelewijn
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/09/1983 (Positie 41)
Laatste week notering:29/10/1983 (Positie 32)
Piekpositie:26 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:10500 (405 Punten)
Single Tip:17/09/1983 / Piek: 0 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 26 / Weken: 6

Tracks

1983
7" Single WEA 24.9647-7
Toon detailsAlles beluisteren
1.(Don't You Ever) Shop Around
3:45
2.Boomerang
2:15
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:45(Don't You Ever) Shop AroundWEA
24.9647-7
Single
7" Single
1983
3:45Hot And New 3WEA
24-0302-1
Compilatie
LP
1983
Shop AroundWEA
24.0261-1
Album
LP
1983

Babe   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Please Me, Please Do05/05/1979247
(Never Listen To A) Bouzouki Player11/08/1979129
Wonderboy08/12/1979392
Ooh La La, I'm Falling29/03/1980368
The Drunken Sailor21/06/1980139
The Kiss (Viva los hombres)04/10/1980109
My Malaysia13/12/1980175
Mister Blitzer21/03/1981256
Tick-A-Thumps My Heart18/07/1981177
I'm A Rocking Machine28/11/1981228
Indian Habits (Hooka Heya)17/04/1982287
Together In Love Again16/10/1982135
Explosive30/04/1983435
(Don't You Ever) Shop Around24/09/1983266
Dolly The Doll21/01/1984146
Tommy (Is A Winner)28/07/1984473
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Babe!21/06/1980299
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.44 (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
09/03/2007 11:26
Richard (NL)
****
Prima lied.
26/06/2007 16:23
Snormobiel Beusichem
****
▓ Aardige plaat van "Peter Koelewijn" en zijn meidenformatie "Babe" uit september 1983 !!! Maar ook met deze plaat lukte het helaas niet om er de Top 10 van Nederland mee tebereiken ??? Raar maar waar !!! Nog net 4 sterren !!! (NL Top 40: 5 wk / # 22) !!!

Patrick3
******
Prima nummer.

Bearcat
*****
Die omschakeling naar de 60's sound deed de dames goed
De stem van Marga past daar goed bij
Echter het grote publiek zat er niet zo op te wachten jammer genoeg

Jeroen68
****
Een van de leukste Babe-songs

Patrick7781
***
Matig.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?