BYentl - Unbreakable Hearts

Cover BYentl - Unbreakable Hearts
Cover

Nummer

Jaar:2013
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/06/2013 (Positie 98)
Laatste week notering:14/09/2013 (Positie 92)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:4977 (757 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 6 / Weken: 12

BYentl   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
No One But You (B-Yentl)22/11/2008867
Thinking About You07/02/20091210
Nowhere To Run13/06/2009724
Miracle07/11/20091015
Payday13/02/201069
Catch Me27/03/20102310
Give It A Chance02/10/20101819
No X-mas Without You (BYentl & Daughter)27/11/20101214
Taking Back My Heart04/06/20111019
Let Me Rule The World23/07/20111018
Maniac In Love (BYentl feat. Tarif)15/10/2011711
Jingle All The Way10/12/201166
I Do07/01/20121811
Already Gone23/06/2012812
Best Dress30/06/2012325
Lovers Lane06/10/2012206
X-mas Miracle08/12/201284
Home27/04/2013916
Unbreakable Hearts29/06/2013612
Inside Your Heart26/10/20131012
Hoo Hoo Christmas14/12/201393
Inside Out11/01/20142018
X-mas! I'm Back20/12/2014811
Maybe28/02/2015951
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Payday (B-Yentl)13/03/2010335
Persistence06/08/2011178
X-mas Miracles15/12/2012503
Merry X-mas20/12/2014542
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.21 (Reviews: 14)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Een zwoele Spaanachtige plaat, compleet met castagnetten en gitaren uit juni 2013 van de 44 jarige Nederlandse zangeres van Surinaamse afkomst: "Marjorie Lammerts", alias "BYentl" !!! Gewoon netjes: 4 sterren ☺!!!

albert megaman
*****
Heerlijk die nieuwe stijl van bYentl, zomers plaatje met heerlijk gitaarspel. In navolging van home wederom knap gedaan !

RV
***
Ik vind dit toch beduidend minder dan Home, helaas.

willem1345
***
Albert Megaman neem ik niet serieus aangezien hij alle platen van deze vrouw beoordeeld met meer dan 5 sterren en zelden andere platen beoordeeld van andere artiesten. Deze plaat is wederom niet meer dan 3 sterren waard. Wel een véél leukere plaat dan 'Home', maar nog steeds vind ik haar zang erg matig.

gherkin
****
Prima zomers plaatje.

Sebastiaanmember
***
Matig. Niet raar dat dit op #6 piekte in augustus: deze maand worden de minste singles verkocht, waardoor je met manipulatie best wel goed kan scoren.
Laatst gewijzigd: 23/12/2013 08:49

R-Daniel
***
Matige plaat van de voor mij nog onbekende zangeres. Nooit iets van haar gehoord. Alleen meerdere weken zien staan in de Single Top 100

drdjrene
****
Weer eens iets heel anders van de dame die ook ik alleen ken via de Single Top 100 - herstel: ik heb 1 keer haar vrolijke kerstplaat op de landelijke radio gehoord.
Ik vind het wel een lekker, zomers plaatje, lekker genoeg voor de 4 punten.

Chartattack
**
Aardig soundje, maar eerlijk gezegd heb ik het liedje niet helemaal kunnen afluisteren, zo slecht vind ik haar vocalen.
Wanneer wordt deze fraude eindelijk eens ontmaskerd?
Deze artiest tast al jaren de geloofwaardigheid van de single Top 100 en nu ook die van de iTunes Charts aan.
Laatst gewijzigd: 10/08/2013 00:23

Supersok
**
onbegrijpelijk dat dit steeds zo hoog in de Single Top 100 staat. Het is zeer matig en krijgt verder nauwelijks aandacht. Manipulatie?

edje1971
*
Sorry niets voor mij. Volgende...
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?