BYentl - Nowhere To Run

Cover BYentl - Nowhere To Run
CD-Single
Marista MCD7566 (ne,be)

Charts

Binnenkomst:13/06/2009 (Positie 94)
Laatste week notering:21/11/2009 (Positie 91)
Piekpositie:7 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:24
Positie aller tijden:797 (1706 Punten)
Download:20/06/2009 / Piek: 6 / Weken: 21
In de landen:
nl  Piek: 7 / Weken: 24

Tracks

27/05/2009
CD-Single Marista MCD7566 [nl,be] / EAN 8714835075660
Toon detailsAlles beluisteren
1.Nowhere To Run (Radio Edit)
  3:00
2.The Only Other Woman (Album Edit)
3:51
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit3:00Nowhere To RunMarista
MCD7566
Single
CD-Single
27/05/2009
3:02Single Top 100 - Volume 415 [Promo]Buma
COLON 415
Compilatie
CD
26/06/2009

BYentl   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
No One But You (B-Yentl)22/11/2008867
Thinking About You07/02/20091210
Nowhere To Run13/06/2009724
Miracle07/11/20091015
Payday13/02/201069
Catch Me27/03/20102310
Give It A Chance02/10/20101819
No X-mas Without You (BYentl & Daughter)27/11/20101214
Taking Back My Heart04/06/20111019
Let Me Rule The World23/07/20111018
Maniac In Love (BYentl feat. Tarif)15/10/2011711
Jingle All The Way10/12/201166
I Do07/01/20121811
Already Gone23/06/2012812
Best Dress30/06/2012325
Lovers Lane06/10/2012206
X-mas Miracle08/12/201284
Home27/04/2013916
Unbreakable Hearts29/06/2013612
Inside Your Heart26/10/20131012
Hoo Hoo Christmas14/12/201393
Inside Out11/01/20142018
X-mas! I'm Back20/12/2014811
Maybe28/02/2015951
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Payday (B-Yentl)13/03/2010335
Persistence06/08/2011178
X-mas Miracles15/12/2012503
Merry X-mas20/12/2014542
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 14)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*
▒ Lekkere vlotte soulplaat van "Marjorie Lammerts" alias "B-Yentl" uit half januari 2009 !!! Inmiddels alweer haar derde plaat van haar debuutalbum "Memories" !!! Exact 4 sterren ☺!!!
Laatst gewijzigd: 07/11/2009 18:40

chartmeester
****
martha and the vandellas waren echt motown, dit is een iets mindere, maar wel acceptabele cover!

ruud de gekste
******
Zeer Vette opzwepende plaat van martha and the vandellas dit keer gezongen door de inmiddels beste Nederlandse Souldiva BYentl !!! wat het nummer helemaal tot zijn recht laat komen. Ook de clip is TOP !! http://www.youtube.com/watch?v=TD6Y-xrg998

Ricartje
*****
Ja onwijs goed, was nog niet zo onder de indruk van haar muziek kwaliteiten, maar met deze heeft ze mij overtuigd!!

sonja dj
******
Soul is HOT !!!!! en terecht. waar we eerst onze topper alain al hadden hebben we er nu een dijk van een vrouwelijke zangeres bij. goed voor 6****** sterren.

albert megaman
******
Goede versie van het nummer Nowhere to run "martha R" lekker opzwepend gecombineerd met de oude en nieuwe soulsound! daarbij erg lekker gezongen lady ***** Ik moet zeggen dat er op het album meer fantastiche liedjes staan. lekker hoor ! verdiende 5*****
Laatst gewijzigd: 25/07/2009 11:06

DJlisa
******
Vette plaat/ te gekke clip/ !!!!!

Peter-Floortjefan
*
sorry niks aan

Benny Rees
******
SOUL, SOUL, SOUL!
Al het goede uit vervlogen tijden komt weer terug.
Dit is muziek waar het voor gemaakt en voor bedoeld is en nu even niet aan een smartkap denken.
Benny Rees
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?