BYentl - Inside Your Heart

Cover BYentl - Inside Your Heart
Cover

Nummer

Jaar:2013
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:26/10/2013 (Positie 83)
Laatste week notering:11/01/2014 (Positie 31)
Piekpositie:10 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:5056 (747 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 10 / Weken: 12

BYentl   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
No One But You (B-Yentl)22/11/2008867
Thinking About You07/02/20091210
Nowhere To Run13/06/2009724
Miracle07/11/20091015
Payday13/02/201069
Catch Me27/03/20102310
Give It A Chance02/10/20101819
No X-mas Without You (BYentl & Daughter)27/11/20101214
Taking Back My Heart04/06/20111019
Let Me Rule The World23/07/20111018
Maniac In Love (BYentl feat. Tarif)15/10/2011711
Jingle All The Way10/12/201166
I Do07/01/20121811
Already Gone23/06/2012812
Best Dress30/06/2012325
Lovers Lane06/10/2012206
X-mas Miracle08/12/201284
Home27/04/2013916
Unbreakable Hearts29/06/2013612
Inside Your Heart26/10/20131012
Hoo Hoo Christmas14/12/201393
Inside Out11/01/20142018
X-mas! I'm Back20/12/2014811
Maybe28/02/2015951
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Payday (B-Yentl)13/03/2010335
Persistence06/08/2011178
X-mas Miracles15/12/2012503
Merry X-mas20/12/2014542
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.3 (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Mooi vroeg vier sterren kerstplaatje uit oktober 2013 van de 44 jarige Nederlandse zangeres van Surinaamse afkomst: "Marjorie Lammerts", alias "BYentl" !!! Maar ik blijf eerlijk, het plaatje komt niet echt op gang om een hitje te scoren in de Nederlandse hitlijsten !!! Maar voor de fans is het wel weer genieten ☺!!!

gherkin
**
Vind het persoonlijk maar matig.

RV
***
Ik vind het persoonlijk ook niet het beste wat B-Yentl tot nog toe heeft uitgebracht, al staat buiten kijf dat ze een hele goede stem heeft! De mannelijke stem aan het einde van het nummer is overigens ook geen goede toevoeging, moet ik zeggen. Die valt ineens veel te veel op en dat haalt alleen maar de aandacht van B-Yentl weg. Matig nummer.

willem57
*
Wat een musical. Het blik violen is opengetrokken om het geheel wat sentimenteel te laten klinken, maar met zo'n matige stem ga je het niet redden om ook werkelijk te overtuigen. Elk woord wordt zo overdreven gezongen dat ik nauwelijks de melodielijn kan ontdekken binnen het geheel. Je zou van een vrouw met een waslijst aan hits(?) mogen verwachten dat het allemaal toch kwalitatief beter is, en beter zou moeten worden door de jaren heen.

albert megaman
******
Prachtig nummer, kippenvel op het einde !
Ieder zijn smaak natuurlijk maar ik vind het een top plaat

Sebastiaanmember
***
Heel matig nummer. Natuurlijk door manipulatie in de top 50.

cdtopnl
*****
Prima nummer van "B-Yentl" !!! Spijtig genoeg nooit echt véél gedaan in de andere hitlijsten en daar mag van mij alsnog verandering in komen !!! 5 sterren !!! ☺

Chartattack
**
Wederom komt naar voren hoe zwak de stem van deze Byentl is.

Dat kunnen overvloedige viool- en koorarrangementen niet verhullen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?