BYentl - Home

Cover BYentl - Home
Cover
Cover BYentl - Home
Cover

Nummer

Jaar:2013
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/04/2013 (Positie 80)
Laatste week notering:10/08/2013 (Positie 85)
Piekpositie:9 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:3262 (955 Punten)
Download:11/05/2013 / Piek: 37 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 9 / Weken: 16

BYentl   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
No One But You (B-Yentl)22/11/2008867
Thinking About You07/02/20091210
Nowhere To Run13/06/2009724
Miracle07/11/20091015
Payday13/02/201069
Catch Me27/03/20102310
Give It A Chance02/10/20101819
No X-mas Without You (BYentl & Daughter)27/11/20101214
Taking Back My Heart04/06/20111019
Let Me Rule The World23/07/20111018
Maniac In Love (BYentl feat. Tarif)15/10/2011711
Jingle All The Way10/12/201166
I Do07/01/20121811
Already Gone23/06/2012812
Best Dress30/06/2012325
Lovers Lane06/10/2012206
X-mas Miracle08/12/201284
Home27/04/2013916
Unbreakable Hearts29/06/2013612
Inside Your Heart26/10/20131012
Hoo Hoo Christmas14/12/201393
Inside Out11/01/20142018
X-mas! I'm Back20/12/2014811
Maybe28/02/2015951
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Payday (B-Yentl)13/03/2010335
Persistence06/08/2011178
X-mas Miracles15/12/2012503
Merry X-mas20/12/2014542
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.64 (Reviews: 11)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

albert megaman
*****
Na 'de diverse soul songs' eindelijk weer eens een single van B-yentl die ik wel echt de moeite waard vind! Anders qua stijl in een soort mix van "Anastacia meets Ilse de Lange" De opbouw naar het refrein kloppen en pakken ditmaal positief uit. Ook de zang is deze keer absoluut verdienstelijk. Dit zou zomaar eens haar grootste hit kunnen gaan worden!

http://www.youtube.com/watch?v=_XnmkK4W-lA
Laatst gewijzigd: 03/05/2013 15:37

RV
******
WOW!!! Ik had eerlijk gezegd weer een soulplaat verwacht, maar kennelijk is B-Yentl een heel andere kant op gevaren. Van soul gaat ze nu naar een prachtige en goed geproduceerde countrysong met een vleugje pop. Geweldig! Vooral melodieuze gitaarsolo's doen het goed bij mij. Heel jammer dat de Top40 dit waarschijnlijk gaat negeren...

Snormobiel Beusichem
****
▒ Een gave, nette plaat uit april 2013 van de 44 jarige Nederlandse zangeres van Surinaamse afkomst: "Marjorie Lammerts", alias "BYentl", lente 2013 !!! Dik 4 sterren ☺!!!

▒ PS: als 'DJlisa', 'Jack louwaars' en 'henkB' (één en dezelfde persoon) wéér gaan overdrijven, compenseer ik metéén weer ☺!!!

drdjrene
*****
Grotendeels eens met RV: gave popplaat van BYentl! Hiermee mag ze van mij echt doorbreken, laat deze maar vaak op de radio komen! (N.B. ik tel No one but you niet als een doorbraak omdat niemand in mijn omgeving dat lied kent ondanks dat het zo lang in de top 100 heeft gestaan.)

willem57
**
Tenenkrommend gezongen. Verschrikkelijk plaat van een artieste die alleen in de single top 100 nog wat bereikt.

Chartattack
***
Alweer een single van de zangeres die een recordaantal nummers in de Top 100 heeft weten te hypen.
Ook een kunst.
Dat laatste kan echter niet gezegd worden van haar middelmatige producten. Kunstmatig. Dat wel.

R-Daniel
**
Ze blijft top 10 hits scoren in de Single Top 100. Maar nog nooit een notering gekregen in de Nederlandse Top 40. Zo ook deze Home. Het behoort niet echt tot mij favorieten.

Sebastiaanmember
***
Matig. Staat toch in de Top 10 van nu. Ik vind die Top 10 van nu een stuk minder dan ik had verwacht..

@Sportyjohn
Haha, wat leuk, zeg! Je trapt er gewoon in!! Als je haar zomaar op #5 ziet in de top aller tijden, moet je denken dat ze de succesvolste Nederlandse artiest is. In 2010 op #2 in de top aller tijden, terwijl bijna niemand het kent. Mensen zullen eerder Jellow Claw kennen..

@RV
Nee, de Top 40 negeert het niet, dit is gewoon gemanipuleerd.
Laatst gewijzigd: 31/07/2014 09:17
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?