BYentl - Already Gone

Cover BYentl - Already Gone
Cover

Nummer

Jaar:2012
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/06/2012 (Positie 37)
Laatste week notering:08/09/2012 (Positie 86)
Piekpositie:8 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:3593 (912 Punten)
Download:23/06/2012 / Piek: 8 / Weken: 11
In de landen:
nl  Piek: 8 / Weken: 12

BYentl   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
No One But You (B-Yentl)22/11/2008867
Thinking About You07/02/20091210
Nowhere To Run13/06/2009724
Miracle07/11/20091015
Payday13/02/201069
Catch Me27/03/20102310
Give It A Chance02/10/20101819
No X-mas Without You (BYentl & Daughter)27/11/20101214
Taking Back My Heart04/06/20111019
Let Me Rule The World23/07/20111018
Maniac In Love (BYentl feat. Tarif)15/10/2011711
Jingle All The Way10/12/201166
I Do07/01/20121811
Already Gone23/06/2012812
Best Dress30/06/2012325
Lovers Lane06/10/2012206
X-mas Miracle08/12/201284
Home27/04/2013916
Unbreakable Hearts29/06/2013612
Inside Your Heart26/10/20131012
Hoo Hoo Christmas14/12/201393
Inside Out11/01/20142018
X-mas! I'm Back20/12/2014811
Maybe28/02/2015951
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Payday (B-Yentl)13/03/2010335
Persistence06/08/2011178
X-mas Miracles15/12/2012503
Merry X-mas20/12/2014542
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.71 (Reviews: 14)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DJlisa
*****
Knappe gezongen moderne soulplaat met hitpotentie! prima weer..!

Jack louwaars
*****
Fijne song van byentl, ben niet van de trommels maar ik moet zeggen deze smaken me wel. vette sound in de gehoorgangen. en nog belangrijker een heerlijk combi spel tussen stem en muziek! een stukje vakwerk van eigen bodem wat prima tot zijn recht komt in de met prachtige mensen gevulde muziek video ! 5+

ridder
*****
een aangename verassing

Chartattack
***
Deze dame brengt middelmatige singles uit aan de lopende band, die dan ook nog allemaal schijnbare hits worden.
Als je naar haar top100 statistieken kijkt zou je moeten geloven dat Byentl één van de meest succesvolle Nederlandse artiesten is.
Ik trap daar niet in.

henkB
*****
wat een super vet nummer ik hoop dat we hier heel veel van gaan horen!!!

gherkin
*****
Nummer dat van mij toch ook gerust in Vlaanderen het mooie weer mag maken.

Snormobiel Beusichem
*
▒ Compensatie helaas !!! @ 'DJlisa', 'Jack louwaars' en 'henkB' zijn namelijk één en dezelfde persoon, die voor deze overigens verdere matige plaat uit juni 2012 tot het uitersten gaan ☺!!!

willem1345
*
Op alle vlakken is BYentl zwaar uit proportie getrokken. Het gevoel dat ze over wil brengen met haar stem is in 'Already Gone' veels te dik aangezet (net als Marco Borsato overal bijna moet janken als hij zingt). Daarnaast is de videoclip voor een artieste die in een jaar tijd weet ik hoeveel (schijnbare) hits heeft gescoord zwaar amateuristisch (budget zou er nu toch wel zijn?!). Op Spotify heeft het nummer, ondanks dat ze wel 150.000 views heeft op youtube, nog geen enkel beetje populariteit vergaard. De muziek is niet slecht, maar alles bij elkaar opgeteld vind ik alles wat van BYentl afkomt een wanprestatie. Ook ik doe mee in de compensatie waar Snormobiel het over heeft.

@RV: Muzikaal krijgt het slechts 2 sterren, dus ben niet bang, ze loopt niet veel mis.
Laatst gewijzigd: 28/06/2012 17:27

RV
*****
Dat compensatiegedoe vind ik nou ook weer nergens voor nodig. Beoordeel het nummer gewoon, zeg wat je ervan vindt en geef de dubbele accounts aan bij de beheerder van de site. Die weet daar wel raad mee.

Het nummer dan. B-Yentl is niet altijd even sterk in haar nummers, ze heeft wel eens wat zwakkere singles afgeleverd. Dit nummer heeft echter een fijne soulsound, al wordt het vast geen hit in andere hitlijsten.

RonH
***
Jammer, op één of andere manier doet het nummer me niet echt iets. Goed gezongen, dat zeker, maar het komt me teveel op de automatische piloot over. Misschien groeit het nog, maar radio 2 draait eigenlijk heel weinig van haar en dat is toch mijn station.
In de clip is ze er ook niet knapper op geworden, maar dat is onbelangrijk.

LLonden
****
Ik begin onderand te denken dat er 1 persoon is die veel geld heeft en elke keer haar nummers een paar hondert keer per week download. 0,01 % van de Nederlandse bevolking kent BYentl en ze scoort elke keer weer een hit met vaak een niet al te beste plaat. Blijf het vreemd vinden. Ik moet wel zeggen dat het deze keer een prima plaat is. 3,5 ster!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?