B-Brave feat. Sevn Alias - One Night Stand

Cover B-Brave feat. Sevn Alias - One Night Stand
Digital
La Foux 1109461057

Charts

Binnenkomst:28/05/2016 (Positie 17)
Laatste week notering:22/10/2016 (Positie 94)
Piekpositie:4 (4 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:22
Positie aller tijden:981 (1574 Punten)
3FM Mega:28/05/2016 / Piek: 11 / Weken: 14
In de landen:
nl  Piek: 4 / Weken: 22
be  Tip (V)

Tracks

20/05/2016
Digital La Foux 1109461057 (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.One Night Stand
  3:15
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:15One Night StandLa Foux
1109461057
Single
Digital
20/05/2016
3:14Hitzone 78Sony
88985332742
Compilatie
CD
01/07/2016

B-Brave   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Blijf bij mij15/06/2013821
Treasure29/06/2013961
Up13/07/2013451
Bij mij30/11/2013361
Als je van mij bent08/03/2014401
Vanavond is van jou28/06/2014271
Bad04/10/2014561
Ik laat je los11/10/2014931
Verleiden11/07/2015691
One Night Stand (B-Brave feat. Sevn Alias)28/05/2016422
Onze jongens (Gooi het op me) (B-Brave feat. Dio & Spanker)26/11/2016691
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De eerste date18/10/2014238
Los04/06/2016168
 

Sevn Alias   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mandela (SBMG met Sevn Alias, Louis, D-Double, Lijpe en Hef)10/10/2015588
Ma3lish (Sevn Alias X Frenna X D-Double)31/10/2015873
Say No More (SFB feat. Sevn Alias)12/12/2015761
Kifesh16/01/2016427
Woosh (Sevn Alias x Jonna Fraser x Lijpe)23/01/2016733
2 Cups / Geen rust (Sevn Alias feat. Jonna Fraser)23/01/2016752
Wegen23/01/2016841
Beweging (Sevn Alias feat. Kevin)23/01/2016941
Een klein beetje geluk (Ali B feat. Sevn Alias & Boef)06/02/2016585
LA / Bentley12/03/2016941
One Night Stand (B-Brave feat. Sevn Alias)28/05/2016422
Summer 1618/06/2016397
ADF18/06/2016891
Dribbel (Sevn Alias feat. Kevin & Young'mills)18/06/2016922
Mandem (Sevn Alias feat. Jairzinho & JB Scofield)18/06/2016931
Layhoun18/06/2016951
Gass (Sevn Alias feat. Jason Futuristic, BKO & Jairzinho)23/07/2016334
Now She See Me (Two Crooks / Jairzinho / Sevn Alias)27/08/20162716
Turnen (De Fissa Anthem) (Sevn Alias feat. Jairzinho & Kevin)05/11/20162512
Codes (Lijpe feat. Sevn Alias)05/11/2016571
Weg van alle stress (Sevn Alias feat. GLOWINTHEDARK)19/11/2016522
Systeem (Sevn Alias feat. I Am Aisha)19/11/2016672
Dope Game (Sevn Alias feat. Hef)19/11/2016781
Zonder jou (Sevn Alias feat. Jairzinho)19/11/2016891
Madre19/11/2016991
Douane (Ali B feat. Adje, Josylvio & Sevn Alias)03/12/2016881
Waarom (Kevin feat. Sevn Alias)17/12/20161610
In de Streets (Kevin feat. Lijpe, Sevn Alias, Kippie & Vic9)17/12/2016362
Hustlers (Hef feat. Sevn Alias, D-Double & SBMG)31/12/2016891
Tempo (Jairzinho feat. Sevn Alias, BKO & Boef)18/02/2017219
Slapend rijk (Boef & Sevn Alias)25/03/2017314
Niks nieuws (Jonna Fraser feat. Jayh & Sevn Alias)01/04/2017457
Qifesh08/04/20174010
Mattaboy (BKO feat. Jairzinho & Sevn Alias)15/04/2017961
Abu Dhabi (Josylvio, Kevin, Vic9 & Sevn Alias)06/05/2017304
Meters (Josylvio & Sevn Alias)06/05/2017661
Money Like We (Sevn Alias, Kevin, Josylvio & Kempi)17/06/2017232
Afeni Shakur (Kempi, Sevn Alias & Rocks)17/06/2017901
West (Josylvio, Sevn Alias & Rocks)17/06/2017991
Leef nu (Adje feat. Sevn Alias)24/06/2017941
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Twenty Four Sevn 223/01/20161035
Twenty Four Sevn 318/06/2016228
Trap Grammy19/11/2016628
All Eyez On Us (All Eyez On Us)17/06/201722
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.2 (Reviews: 15)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*
Nederlands groepje zingende jongelingen met een matig nummer.
Laatst gewijzigd: 24/06/2016 19:24

DeejayDave
***
Het ziet er naar uit dat B-Brave met dit nummer dan eindelijk meer dan 1 week genoteerd zal staan in de Top 100. Het is te horen dat de jongens iets ouder zijn geworden. De liedjes gaan tegenwoordig over seks en de beats zijn ook wat harder geworden.

Rootje
*
Slecht. Deze jongens kunnen maar beter hetzelfde doen als hun collega's van dat andere boybandje Mainstreet.
Net al alle andere singles hopelijk maar 1 week genoteerd
Verschrikkelijk bandje dit.

Snormobiel Beusichem
*
▒ ┌∩┐sh (◣_◢) it┌∩┐ ☺!!!

Jeroen68
**
Er is een hoop wat me tegenstaat hieraan. In z'n vreselijke genre is het niet eens een echt slechte plaat, al kan ik die accenten maar moeilijk velen. Maar het meest stoort me het stoer roken in de clip van dit nummer, gezien de opvallende product placement van onder andere een kledingmerk vermoed ik dat ook de tabakslobby een vrijwillige bijdrage aan de clipkas heeft gedaan?

RV
*****
Ik vind het juist een erg lekkere plaat. Zoals DeejayDave al zei: de jongens van B-Brave zijn ouder geworden en de lyrics en beats hebben wat scherpere randjes gekregen. Het moge duidelijk zijn dat B-Brave muzikaal handig inspeelt op de huidige muziektrend, en als klap op de vuurpijl hebben ze een rapper uit de underground scene, Sevn Alias, gevraagd mee te doen op deze plaat. Het resultaat is een R&B- slash rapplaatje dat niet zou misstaan bij TopNotch. Maar dan wel een heel stuk beter.

jochemandrae
*
Dit is zeker bijzonder in de best top 5
Maar de zangkwaliteit is niet even optiemal goed en ik vind ook dat er geen rapper gehoeven.

De Tsjap
******
Dit is popmuziek zoals god het heeft bedoeld. Video, rijms, beat, zangpartijen en levering, het is allemaal de top van de top. Justin Bieber 2.0. Hard op weg naar de Nederlandse nummer 1. En terecht.
Laatst gewijzigd: 06/06/2016 12:58

muzieklover
*
Denken ze nu dat ze heel wat zijn omdat ze over seks zingen, bah als het nou door n andere goeie band werd gezongen kon ik dit wel waarderen. Wat heb ik toch n hekel aan die jongens, en dan vooral Dioni die stoer denkt te zijn in die videoclip. En ook nog een scene lopen na doen van Justin Bieber.. mijn god. Ook zo dom hoe Kaj acteert. Blijkbaar zingt die dansende mislukte aap ook voor het eerst.. naja zingen gewoon 2 dingen zeggen. Sevn Alias maakt het wel water beter, maar nog lang geen 2 sterren waard.

naamloos
*
Wat een bagger.
Laatst gewijzigd: 24/06/2016 17:22

jaccok
*
Bagger

Sebastiaanmember
**
Het nummer heeft wel wat, maar verder heeft het ook niets..
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?