Artiesten voor Beslan - Lied voor Beslan

Cover Artiesten voor Beslan - Lied voor Beslan
CD-Single
V2/VVR
50 33197 30133 4

Nummer

Jaar:2004
Muziek/Tekst:Marjolein van der Klauw
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/10/2004 (Positie 24)
Laatste week notering:08/01/2005 (Positie 98)
Piekpositie:17 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:5011 (760 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 17 / Weken: 12

Tracks

10/2004
CD-Single V2 VVR 50 33197 30133 4
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lied voor Beslan
2.Romance
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Lied voor BeslanV2
VVR 50 33197 30133 4
Single
CD-Single
10/2004

Frank Boeijen   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zo mooi (Frank Boeijen Groep)25/09/1982384
Het antwoord (Alle Menschen werden Brder) (Frank Boeijen Groep)05/02/1983354
Linda (Frank Boeijen Groep)14/05/1983217
Doe iets (Frank Boeijen Groep)22/10/1983216
Zwart wit (Frank Boeijen Groep)28/01/198437
1.000.000 sterren (Frank Boeijen Groep)28/04/1984297
Kontakt (Frank Boeijen Groep)28/07/1984355
Crime passionel (Frank Boeijen Groep)09/02/1985481
Kronenburg park (Ga die wereld uit) (Frank Boeijen Groep)04/05/1985613
Schaduw (Frank Boeijen Groep)07/09/1985364
De beloning (Frank Boeijen Groep)19/04/1986205
Verslaafd aan jou (Frank Boeijen Groep)13/09/1986257
De verzoening (Frank Boeijen Groep)20/12/1986316
Goudzoekers (Frank Boeijen Groep)04/04/1987509
S.O.S. Mozambique (Dutch Artists Sing For Mozambique)30/05/1987187
Welkom in Utopia 2 (Frank Boeijen Groep)19/09/1987209
Winter in Hamburg (Frank Boeijen Groep)05/12/1987467
Hier komt de storm (Frank Boeijen Groep)20/02/19884410
Hoe verschrikkelijk ik ben (Frank Boeijen Groep)24/09/1988407
Heimwee (Frank Boeijen Groep)03/12/1988596
De wereld (Frank Boeijen Groep)04/03/1989417
Zeg me dat het niet zo is (Frank Boeijen Groep)13/01/1990399
Verjaardagsfeest (Live) (Frank Boeijen Groep)20/10/1990506
Koud in mijn hart30/11/1991486
Ze geeft om mij15/02/1992627
Paradijs13/11/1993314
De verleiding18/11/1995393
Eenvoudige man13/09/1997715
Vaderland13/12/1997933
Sinds de dag13/03/1999927
Tijd29/09/2001474
De liefde gaat22/12/20018410
Geen gevaar (Frank Boeijen & Paskal Jakobsen)07/09/2002627
Kaap de Goede Hoop27/09/2003702
Lied voor Beslan (Artiesten voor Beslan)23/10/20041712
Vragen wonen overal09/03/2013921
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Twee (Frank Boeijen Groep)09/10/1982334
1001 Hotel (Frank Boeijen Groep)11/06/19831210
Kontakt (Frank Boeijen Groep)26/05/1984718
Foto van een mooie dag (Frank Boeijen Groep)01/06/1985325
In natura (Frank Boeijen Groep)27/09/1986624
Welkom in Utopia (Frank Boeijen Groep)10/10/1987230
...Onderweg (Frank Boeijen Groep)23/04/1988420
Dans in Slow-Motion (Frank Boeijen Groep)25/02/1989539
Een zomer aan het einde van de twintigste eeuw (Frank Boeijen Groep)21/10/19891918
1980-1990 Live - Hier komt de storm (Frank Boeijen Groep)29/09/19902016
Wilde bloemen23/11/19912916
Jazz in Barcelona06/11/19931717
De ontmoeting19/11/19943714
Stormvogels - Live 1990-199504/11/19951817
Vaderland18/10/1997188
Het mooiste & het beste22/11/19971064
De ballade van de dromedaris30/01/19992616
Heden06/10/2001611
Schaduw van de liefde18/10/2003159
Toen & nu - De 50 mooiste liedjes06/11/20041825
As18/11/2006820
Aardige jongens (Boeijen Hofstede Vrienten)23/08/20081214
Camera14/11/2009913
Liefde & moed02/02/201389
Land van belofte30/01/201649
Het mooiste & het beste 211/03/2017311
The Golden Years Of Dutch Pop Music (Frank Boeijen Groep)18/11/2017651
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live in Antwerpen [DVD]13/03/2004414
 

Mathilde Santing   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Behind A Painted Smile11/09/1982371
Beauty Of The Ritual20/05/1989775
Beautiful People04/10/19973018
Inspiratie17/01/1998608
I Believe I Can Fly (Matilde Santing & Gli Scapoli)22/08/1998773
Wonderful Life (Matilde Santing And The Oversoul 13)06/03/1999520
Here, There And Everywhere (Matilde Santing And The Oversoul 13)12/02/2000943
Lied voor Beslan (Artiesten voor Beslan)23/10/20041712
Als je iets kan doen (Artiesten voor Azi)15/01/2005112
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mathilde Santing29/05/19822714
Out Of This Dream06/06/1987266
Breast And Brow11/03/19893116
Carried Away (Mathilde Santing Ensemble)30/03/19913011
So Far So Good - The Best Of25/04/1992467
Sings Randy Newman - Texas Girl & Pretty Boy08/05/19933213
Ballads03/09/1994903
Under A Blue Roof (Mathilde Santing And The Whole Band)29/10/1994837
Choosy Live10/02/1996598
Matilde, Matilde06/12/19972215
To Others To One13/03/1999435
New Amsterdam27/10/2001911
Ne9en levens20/12/2003698
Under Your Charms22/04/20061314
Forty Nine27/09/20082511
 

Spinvis   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Smalfilm27/04/2002952
Bagagedrager25/01/2003753
Lied voor Beslan (Artiesten voor Beslan)23/10/20041712
Het voordeel van video19/11/2005606
Ik wil alleen maar zwemmen11/02/2006916
Kom terug14/01/2012774
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Spinvis04/05/20022726
Nieuwegein aan zee20/12/2003548
Dagen van gras, dagen van stro03/12/20051221
Goochelaars & geesten01/09/2007410
Ritmebox (Vinkenoog / Spinvis)19/07/2008772
Tot ziens, Justine Keller12/11/2011528
Omnibus11/02/2017921
Trein vuur dageraad06/05/2017513
 

Huub van der Lubbe   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lied voor Beslan (Artiesten voor Beslan)23/10/20041712
Echte vrienden (BZB & Friends)25/12/2010269
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hotel Grolloo (Cuby + Blizzards & Friends)20/05/2000544
Concordia08/05/20042333
Simpel verlangen09/02/2013212
 

Danil Lohues   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Liedje (Abel & Danil Lohues)14/07/2001646
Lied voor Beslan (Artiesten voor Beslan)23/10/20041712
Als je iets kan doen (Artiesten voor Azi)15/01/2005112
Kerstmis met Joe23/12/2006443
Baat bij muziek13/12/200886
Sneeuwen (Danil Lohues & Herman Finkers)19/12/2009304
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hotel Grolloo (Cuby + Blizzards & Friends)20/05/2000544
Grip (Lohues & The Louisiana Blues Club)02/07/20054213
Allennig01/04/2006418
Allennig II12/04/20081523
Allennig III04/04/20091512
Allennig IV13/03/2010515
Hout moet19/02/2011625
Gunder03/03/2012318
Ericana16/02/2013222
D01/03/2014119
Aosem05/03/2016218
Moi11/03/2017416
 

Henk Hofstede   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lied voor Beslan (Artiesten voor Beslan)23/10/20041712
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Aardige jongens (Boeijen Hofstede Vrienten)23/08/20081214
 

Th Lau   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Brandende regen29/11/2003912
Lied voor Beslan (Artiesten voor Beslan)23/10/20041712
In vrijheid30/04/2005483
Zing voor me (Lange Frans & Th Lau)27/11/2010115
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tempel der liefde18/02/2006632
Platina Blues21/06/201474
 

Rowwen Hze   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bestel mar04/01/19921115
Kroenenberg16/05/1992378
Twieje Wurd16/01/1993693
Rowwen Hze22/05/1993383
The Moon Is Mine (Rowwen Hze & Flaco Jimenez)23/04/1994315
't Roeie klied (Koa Hiatamdl)15/04/1995189
Zondag in 't zuiden29/07/1995343
De neus umhoeg28/10/1995139
Limburg (Kwestie van geduld) (Live) (Rowwen Hze met het Metropole Orkest o.l.v. Dick Bakker)15/06/19962211
En dan is 't mar dom22/03/1997649
Klompendans21/06/1997991
Lucht25/10/1997944
She Stole My Accordeon (Rowwen Hze & Flaco Jimenez)04/07/1998528
Auto, vliegtuug01/05/1999519
November19/02/2000418
Vergeate (Live)03/06/2000565
Kleine man07/10/2000951
Vur de kerk op 't plein01/02/2003364
Dichtbeej19/04/2003982
Lied voor Beslan (Artiesten voor Beslan)23/10/20041712
De Peel in brand12/11/20051312
Vechte, valle en opstoan19/08/2006225
Kilomeaters11/11/2006732
Blaad an de palm03/03/2007971
Droemvlucht12/05/2007881
Nar boave05/07/2008167
Vur altied is vurbeej20/09/2008353
America28/08/2010512
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Boem24/08/19913533
In de wei10/10/19923118
Station America08/05/19931524
Zondag in 't zuiden22/04/1995870
Water, lucht en liefde12/04/1997328
't Beste van 2 werelden29/05/1999727
Vandaag01/04/2000223
Dageraad12/04/2003419
't Beste van 20 joar - kilomeaters19/11/2005721
Rodus & Lucius16/09/2006122
Saus11/10/2008919
Zilver02/10/2010917
Manne van staal23/07/2011216
Geal25/08/2012220
Hemel op aarde - De liedjes09/11/20132614
Vur altied27/02/201694
De liefde, de muziek, de herinnering15/04/2017152
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In het theater D.A.D.P.G.S. [DVD]29/11/2003221
In de tent - Live in America [DVD]17/04/2004119
Saus [DVD]15/11/2008229
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Wat een tragedie toen in Beslan !!! (NL Top 40: 3 wk / # 32) ☻!!!
Een review toevoegen
Australi Belgi Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Itali Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?