Aphrodite's Child - Aegian Sea

Nummer

Jaar:1971
Muziek/Tekst:Vangelis
Costas Ferris
Producer:Vangelis
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:25666Vertigo
6673 001
Album
LP
1971
5:25Superheavy ThreeVertigo
6300 900
Compilatie
LP
1974
5:23Babylon The Great - An Introduction ToMercury
586 870-2
Album
CD
27/09/2002
5:25666Vertigo
5351442
Album
LP
01/09/2014

Aphrodite's Child   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rain And Tears24/08/1968210
I Want To Live21/06/1969112
Marie Jolie27/12/196977
It's Five O'Clock14/03/1970115
Spring, Summer, Winter & Fall22/08/1970126
Such A Funny Night18/09/1971106
Break09/12/1972243
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.62 (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?