All Saints - All Saints


CD
London 556 004-2

Charts

Binnenkomst:07/02/1998 (Positie 15)
Laatste week notering:24/02/2001 (Positie 95)
Piekpositie:10 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:53
Positie aller tijden:514 (3072 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 3 / Weken: 25
de  Piek: 12 / Weken: 21
at  Piek: 15 / Weken: 16
fr  Piek: 19 / Weken: 38
nl  Piek: 10 / Weken: 53
be  Piek: 5 / Weken: 36 (Vl)
  Piek: 9 / Weken: 45 (Wa)
se  Piek: 13 / Weken: 14
fi  Piek: 24 / Weken: 13
no  Piek: 12 / Weken: 10
au  Piek: 4 / Weken: 44
nz  Piek: 2 / Weken: 22

Album

Jaar:1998
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Tracks

16/02/1998
CD London 556 004-2 / EAN 0731455600421
16/02/1998
CD London 3984-29136-2
Toon detailsAlles beluisteren
1.Never Ever
6:27
2.Bootie Call
3:35
3.I Know Where It's At
5:08
4.Under The Bridge
5:01
5.Heaven
4:48
6.Alone
3:34
7.If You Want To Party (I Found Lovin')
4:16
8.Trapped
4:56
9.Beg
4:00
10.Lady Marmalade
3:54
11.Take The Key
4:12
12.War Of Nerves
5:10
13.Never Ever (All Star Mix)
4:36
   

All Saints   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Know Where It's At20/09/1997528
Never Ever06/12/1997424
Under The Bridge09/05/19981810
Bootie Call12/09/1998814
War Of Nerves12/12/1998795
Pure Shores19/02/20001012
Black Coffee07/10/2000248
All Hooked Up10/02/2001951
Rock Steady11/11/2006528
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
All Saints07/02/19981053
Saints & Sinners21/10/20001610
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.58 (Reviews: 12)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
17/08/2005 05:04
tatufan
***
oh well...............................................................................................................................................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! just that?????????????
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?