Alex [NL] - Een bossie rooie rozen

Cover Alex [NL] - Een bossie rooie rozen
Cover

Charts

Binnenkomst:22/04/2000 (Positie 87)
Laatste week notering:02/09/2000 (Positie 72)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:20
Positie aller tijden:1423 (1356 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 8 / Weken: 20

Alex [NL]   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Een bossie rooie rozen22/04/2000820
Zing maar met me mee...05/10/2002434
La la la Oranje (Alex & Kleintje Pils)19/06/2004721
De liefde26/11/20051916
Festival van liefde27/01/20072310
Gekkenhuis25/08/2007678
Handen die handen27/09/2008307
Zigge zagge31/01/2009347
Dagdroom06/06/2009304
Je bent wie je bent12/06/2010414
Jij en ik07/07/2012469
Nooit meer naar huis12/01/2013366
Kijk de zon eens schijnen27/07/2013805
De nachten van m'n dromen07/12/2013633
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Feest zonder grenzen07/12/2013244
Met feestelijke groet05/12/2015321
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
30/11/2006 14:22
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Een lekkere & leuke feestplaat van de Hollander "Alex" uit mei 2000 !!! In die tijd werd de plaat in menig café en dancing gedraait om de stemming erin te brengen !!! Zelfs nu nog, anno 2006 !!! Voor deze vrolijke plaat geef ik graag 5 sterren !!! Jammer voor hem dat de plaat niet echt doorbrak in de Hollandse hitlijsten ??? (NL Top 40: 6 wk / # 15) !!!

Stevolution
***
Eigenlijk een prima feestplaat met een aprèsski-achtige sfeer, mede dankzij de beukende beat. Vrolijk, niet moeilijk, leuk!

S.

Topbart
***
voor een feestje is dit best een leuke meezinger

Patrick3
*****
Een toffe feestplaat

tigerlover
***
redelijk nummer, wat bekend werd door het SBS 6 programma De Bus, 3 sterren

Rootje
*
Pff weer een liedje met rode rozen in de titel. Wekt vast wel bij sommigen wat enthousiasme op, maar het is natuurlijk te oubollig voor woorden.
Hou toch op met zulke rommel releasen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?