Adamo - Leih mir eine Melodie

Cover Adamo - Leih mir eine Melodie
Cover

Nummer

Jaar:1975
Muziek/Tekst:Salvatore Adamo
Eckart Hachfeld
Producer:Christian Bruhn
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1975
7" Single EMI 1 C 006-82328
Toon detailsAlles beluisteren
1.Leih mir eine Melodie
3:46
2.Komm in mein Land
3:50
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:46Leih mir eine MelodieEMI
1 C 006-82328
Single
7" Single
1975
3:4620 Super Hits - Seine grössten deutschen ErfolgeEMI
058-29 679
Album
LP
1976
15 Top Hits 4/76Ariola
64 663
Compilatie
LP
1976
3:4620 Super Hits [1976] [Club-Sonderauflage]EMI
27 540-4
Compilatie
LP
1976
3:46Hits Aktuell * 3S*R
63 089
Compilatie
LP
1976
»» alles tonen

Salvatore Adamo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Amour perdu (Adamo)12/10/196355
Vous permettez, Monsieur? (Adamo)15/02/1964123
Quand les roses (Adamo)30/05/1964219
Dolce Paola (Adamo)14/11/1964510
Les filles du bord de mer (Adamo)30/01/196557
J'aime (Adamo)22/01/1966201
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Het beste van (Adamo)01/03/2003782
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.43 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?