Adamo - Ein kleines Glück

Cover Adamo - Ein kleines Glück
7" Single
Columbia 006-23 137 (de)

Nummer

Jaar:1969
Muziek/Tekst:Salvatore Adamo
Walter Brandin
Coverversie van:Adamo - Petit bonheur
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
de  Piek: 6 / Weken: 8
at  Piek: 1 / Weken: 16

Tracks

1970
7" Single EMI Columbia 006-23 137 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ein kleines Glück
  3:26
2.Wie mach ich dir das klar (ich lieb dich!)
3:52
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:26Ein kleines GlückEMI Columbia
006-23 137
Single
7" Single
1970
3:26Schlagerbox '70HörZu
SHZE 283
Compilatie
LP
1970
Startreff '71Metronome
ST 71
Compilatie
LP
1971
3:09Adamo singt Deutsch Folge 2EMI Columbia
C 062-23 251
Album
LP
1971
Die 48 Schlager des JahresS*R
92 630
Compilatie
LP
1971
»» alles tonen

Salvatore Adamo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Amour perdu (Adamo)12/10/196355
Vous permettez, Monsieur? (Adamo)15/02/1964123
Quand les roses (Adamo)30/05/1964219
Dolce Paola (Adamo)14/11/1964510
Les filles du bord de mer (Adamo)30/01/196557
J'aime (Adamo)22/01/1966201
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Het beste van (Adamo)01/03/2003782
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.65 (Reviews: 52)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick7781
***
Minder.

BingTheKing
**
niet echt geweldig

Snormobiel Beusichem
***
▒ Een Duitstalige cover van zijn hit uit 1969: "Petit bonheur", door de nu inmiddels 73 jarige Belgische zanger van Italiaans / Siciliaanse afkomst "Ridder Salvatore Adamo", eind 1969 !!! Exact 3 sterren ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?