3js & Ellen ten Damme - Wat is dromen

Cover 3js & Ellen ten Damme - Wat is dromen
CD-Single
Artist & Company 699459 (nl)

Nummer

Jaar:2010
Muziek/Tekst:Jaap Kwakman
Jan Dulles
Jaap de Witte
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/09/2010 (Positie 1)
Laatste week notering:26/02/2011 (Positie 93)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:24
Positie aller tijden:1069 (1539 Punten)
Download:18/09/2010 / Piek: 2 / Weken: 20
Radio NL:18/09/2010 / Piek: 7 / Weken: 22
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 24

Tracks

10/09/2010
CD-Single Artist & Company 699459 (Volendam) [nl] / EAN 8718036994591
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wat is dromen
  3:52
2.3js - Linda Paloma
3:57
3.3js - Helplessly Hoping
3:52
Extras:
Cd-Rom Track (Videoclip) Wat is dromen
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:54Single Top 100 - Volume 445 deel 2 [Promo]Buma
COLON 445 DEEL 2
Compilatie
CD
27/08/2010
3:52Wat is dromenArtist & Company
699459
Single
CD-Single
10/09/2010
3:53Totzoverder - Het beste vanArtist & Company
AC 601089
Album
CD
25/01/2013

Ellen ten Damme   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
It Ain't Easy31/03/2001684
Miss You17/11/2001641
Vegas04/01/20033111
Wat is dromen (3js & Ellen ten Damme)18/09/2010124
Het regende zon12/05/20121001
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Am Here12/05/2001535
Impossible Girl07/04/20072210
Durf jij?21/11/20091347
Het regende zon26/05/2012417
Berlin (Ellen ten Damme & The Magpie Orchestra)04/10/2014719
Alles draait03/10/2015165
 

3js   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kom03/03/20072410
Net alsof09/06/2007106
Één met de bomen29/09/2007164
Één met de bomen / De zomer voorbij03/11/2007493
Watermensen02/02/200875
Wiegelied17/05/200884
Hou van mij06/09/2008411
Kamers van m'n hart31/01/2009286
Bevlogen als vogels25/04/200986
Vandaag ben ik vrij / Alles overnieuw29/08/2009165
Loop met me over zee20/02/201077
Geloven in het leven08/05/2010920
Wat is dromen (3js & Ellen ten Damme)18/09/2010124
Je vecht nooit alleen / Never Alone05/02/2011117
De stroom18/06/2011124
Toen ik jou vergat01/10/2011373
Wereldwijd orkest (Het Metropole Orkest o.l.v. Vince Mendoza m.m.v. diverse artiesten)26/11/201116
De weg07/01/2012265
Bij hoog en laag24/03/201272
Voor eens en altijd07/07/2012154
Geef mij een naam (3js & Elske DeWall)20/10/201292
Bijzonder19/01/2013214
Zo mooi als jij20/04/2013353
Til me op31/08/201352
Man in de spiegel (Bart Herman & 3js)08/02/2014741
Twee zielen03/05/2014611
Raak m'n hart06/09/2014491
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Watermensen07/07/2007687
Kamers van m'n hart18/10/2008451
Dromers en dwazen13/03/2010376
4 Elementen04/02/2012323
Totzoverder - Het beste van02/02/2013327
Dichter bij de horizon16/11/2013324
Acoustic Christmas22/11/2014212
721/11/2015416
Acoustic Christmas Volume 203/12/2016105
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Akoesteren Theatertour 2009 [DVD]31/10/2009154
Pluche, Zweet & Tranen - Theatertour 2010 [DVD]12/02/2011128
Wat een avond! / Live In Caprera 2012 [DVD]20/10/2012125
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.91 (Reviews: 23)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Chartattack
****
Mooi nummer dat wel een beetje langzaam op gang komt. Parlando intro kan me niet echt bekoren, refrein is veel beter.
Heb wel een donkerbruin vermoeden dat deze nummer 1 met 'hype' dan wel manipulatie tot stand is gekomen. Benieuwd wat het volgende week doet....

hitzone
**
Geef mij maar de echte pailingsound van Jan Keizer & Anny Schilder. Wat is dit een rare combinatie. Jammer dat de 3 J's naar het songfestival gaan, bij voorbaat al 0 points.

Snormobiel Beusichem
**
▒ De muziek redt de 2e ster van deze verders zwakke 6e track, afkomstig van hun album "Dromen en Dwazers", uit maart 2010 !!! Kan me niet bekoren helaas ☺!!!

Volendam
**
Niet om trots op te zien. Vele zien Jan D. als beste zanger van NL, ik helemaal niet.

DeejayDave
******
Op het eerste moment een vreemd nummer, maar na een aantal luisterbeurten toch verrassend goed. Lief is misschien wel het goede woord. Het zet je bovendien aan het denken, want wat is dromen nou eigenlijk. Zeer herkenbaar voor iedereen. De single is inmiddels één van mijn favorieten van het album "Dromers en dwazen".

naamloos
**
Niet een plaat waar ik vanuit mijn bol ga. Nog net 2 sterren.

RV
***
Het spijt me, maar dit vind ik dus écht niets voor de 3J's. Een beetje een saaie plaat, maar ook zeker een ongelooflijk vreemde plaat. Ik gun hun de nummer 1 van harte, maar ik zou willen dat dit met een andere plaat was gebeurd...
Laatst gewijzigd: 28/09/2010 18:00

Richard (NL)
*****
Mooie song en een mooie clip.

polderpop
*
Bad Ellent en Damme..

RonH
*****
Mooi nummer van de jongens en de stem van Ellen vind ik juist prima passen bij die van Jan.
Heel geslaagde samenwerking en terecht beloond.

Ik heb hoge verwachtingen voor het nummer van volgend jaar mei.

spamela
**
Niet mijn smaak. Songfestival? Niet met deze stijl.

Patrick3
******
Heel mooi nummer.Hopelijk kennen de 3j's op Eurosong het succes van Tom Dice.
Laatst gewijzigd: 30/09/2010 14:51

Benny Rees
******
♫ Doet mij denken aan de zweverige Flower Power tijdperk ... Geweldig gedaan en ook de clip.
.
Laatst gewijzigd: 23/12/2011 19:11

LUVSTUFF
******
Dit nummer is heel gedurfd, meeslepend en onwaarschijnlijk spannend.
ERG MOOI!

hollandfan
*****
Erg mooi liedje zeg..!

partybopper
*****
Wat een mooi liedje zeg, moest even wennen maar zit erg goed in elkaar en prima gezongen.

Supersok
****
misschien niet wat je van de 3J's verwacht, maar als je hem een paar keer gehoord hebt is het best een leuk nummer!
Het heeft wat gezelligs.

Rootje
***
Dit vind ik nog wel oke. Maar dat is dan ook met name te danken aan Ellen Ten Damme.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?