3T - Stuck On You

Cover 3T - Stuck On You
CD-Single
TF1 8345103435 (fr)
Cover 3T - Stuck On You
CD-Maxi
Digidance 8714866558-3 (nl)
Cover 3T - Stuck On You
Cover

Nummer

Jaar:2003
Muziek/Tekst:Lionel Richie
Producer:Taj Jackson
Taryll Jackson
TJ Jackson
Coverversie van:Lionel Richie - Stuck On You
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/02/2004 (Positie 27)
Laatste week notering:10/07/2004 (Positie 79)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:22
Positie aller tijden:650 (1835 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 32 / Weken: 11
de  Piek: 100 / Weken: 3
fr  Piek: 10 / Weken: 22
nl  Piek: 3 / Weken: 22
be  Piek: 4 / Weken: 16 (W)
se  Piek: 45 / Weken: 3

Tracks

2003
CD-Single TF1 8345103435 [fr]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Stuck On You
  3:32
2.Stuck On You (Smooth Mix)
3:58
3.Disappeared
3:32
   
2003
CD-Maxi Digidance 8714866558-3 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Stuck On You (Radio Mix)
  3:37
2.Stuck On You (Smooth Mix)
4:01
3.Stuck On You (Original Extended Version)
4:47
4.Disappeared
3:32
   
29/08/2005
CD-Maxi Golden Dance Classics 2326-8 (ZYX) / EAN 0090204839780
Toon detailsAlles beluisteren
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:32Stuck On YouTF1
8345103435
Single
CD-Single
2003
Radio Mix3:37Stuck On YouDigidance
8714866558-3
Single
CD-Maxi
2003
Smooth Mix4:01Stuck On YouDigidance
8714866558-3
Single
CD-Maxi
2003
Smooth Mix3:58Stuck On YouTF1
8345103435
Single
CD-Single
2003
Original Extended Version4:47Stuck On YouDigidance
8714866558-3
Single
CD-Maxi
2003
»» alles tonen

3T   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Anything02/03/1996414
24/725/05/1996148
Why (3T feat. Michael Jackson)24/08/19961311
I Need You14/12/1996519
Gotta Be You (3T feat. Herbie)08/03/1997338
Stuck On You14/02/2004322
Sex Appeal08/05/2004275
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Brotherhood02/03/19961266
Identity24/04/2004327
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.54 (Reviews: 56)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
14/12/2004 03:48
Richard (NL)
*****
Good cover of Lionel Richie's "Stuck on you"

Stevolution
**
Een hele simpele cover met heel weinig eigen interpretatie. Dit was niet nodig.

S.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Geslaagde cover, uit de herfst van 2003, van "Lionel Ritchie" door "Taj Jackson, Taryll Jackson en Tito Joe Jackson", de zonen van "Tito Jackson", die bij de wereldberoemde "Jackson Five" zat en tevens de broer is van wijlen "Michael Jackson" !!! In de lente van 2004 had het trio er een grote Top 10 hit mee in de Nederlandse hitlijsten !!! Bevalt me nog altijd, 4 sterren !!! (NL Top 40: 17 wk / # 5) ☺!!!

Topbart
**
Maar liefst 8 jaar had 3T ons laten wachten op nieuw materiaal (het schijnt dat ze problemen hadden met hun platenmaatschappij, daarom duurde het zo lang). Ik was dan ook teleurgesteld dat de 1e single van hun 2e album ''Identity'' niets meer was dan een simpele cover van Lionel Richie. Het werd vreemd genoeg ook nog hun grootste hit?????!!!!!!!!!!

BeansterBarnes
****
Solid cover.

Originally by Lionel Richie.

Patrick7781
*
waardeloos
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?