3T - I Need You

Cover 3T - I Need You
CD-Maxi
MJJ / 550 663926 2 (at)
Cover 3T - I Need You
CD-Single
MJJ / 550 663926 1

Nummer

Jaar:1995
Muziek/Tekst:Eric Carmen
Producer:Max Martin
Denniz PoP
Gecoverd door:Roman & Alliage avec la Chorale d'Asnières
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/12/1996 (Positie 36)
Laatste week notering:19/04/1997 (Positie 83)
Piekpositie:5 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:19
Positie aller tijden:1438 (1341 Punten)
Single Tip:30/11/1996 / Piek: 15 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 9 / Weken: 19
de  Piek: 22 / Weken: 18
fr  Piek: 5 / Weken: 21
nl  Piek: 5 / Weken: 19
be  Piek: 9 / Weken: 24 (V)
  Piek: 8 / Weken: 23 (W)
se  Piek: 42 / Weken: 3
au  Piek: 17 / Weken: 24
nz  Piek: 30 / Weken: 7

Tracks

04/11/1996
CD-Single MJJ / 550 663926 1 (Sony) / EAN 5099766392615
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Need You (Album)
  3:55
2.3T feat. Prince Markie Dee - Brotherhood (Single Edit)
  3:16
   
26/11/1996
CD-Maxi MJJ / 550 663926 2 (Sony) [at] / EAN 5099766392622
19/01/1997
CD-Maxi Epic 663991-2 (Sony) [au] / EAN 9399700312560
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Need You (Album)
  3:55
2.I Need You (Linslee Campbell Remix)
5:27
3.I Need You (Linsee Campbell Breakdown Remix)
5:27
4.3T feat. Prince Markie Dee - Brotherhood (Single Edit)
  3:16
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:55BrotherhoodMJJ / 550
481694-2
Album
CD
07/11/1995
Album3:55I Need YouMJJ / 550
663926 1
Single
CD-Single
04/11/1996
Album3:55I Need YouMJJ / 550
663926 2
Single
CD-Maxi
26/11/1996
Linslee Campbell Remix5:27I Need YouMJJ / 550
663926 2
Single
CD-Maxi
26/11/1996
Linsee Campbell Breakdown Remix5:27I Need YouMJJ / 550
663926 2
Single
CD-Maxi
26/11/1996
»» alles tonen

3T   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Anything02/03/1996414
24/725/05/1996148
Why (3T feat. Michael Jackson)24/08/19961311
I Need You14/12/1996519
Gotta Be You (3T feat. Herbie)08/03/1997338
Stuck On You14/02/2004322
Sex Appeal08/05/2004275
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Brotherhood02/03/19961266
Identity24/04/2004327
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.18 (Reviews: 73)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
11/06/2005 20:44
Snormobiel Beusichem
*****
▒ Prachtige plaat van de neefjes van: "Michael Jackson" en "Michael" zelf uit begin november 1995 !!! Een echte kerstplaat !!! Van mij dan ook 5 sterren ☺!!!

@06-12-2016: ▒ (NL Top 40: 10 wk / # 5) ☺!!!
Laatst gewijzigd: 06/12/2016 13:14
15/03/2008 14:49
BeansterBarnes
******
I really loved the organ & piano work in this song.
I was going through a Michael Jackson craze when 3T came about.
This song has always been a personal favourite.

nirvanamusic87
******
Still like this song. Calm and a great sound. Great vocals and cameo from MJ. The video was very slick and classy also.

3rd UK top 10. 12 weeks in the UK top 100.

2 weeks UK top 10. UK#3.
Scotland#4.
Ireland#14.

212,900 copies sold in the UK.
Laatst gewijzigd: 16/03/2016 10:49

mono36
******
very laid back nice track

Daniel09
******
Great ballad.
Laatst gewijzigd: 25/01/2010 12:02

Topbart
******
In januari 1997 was dit in Nederland de 4e single van debuutalbum ''Brotherhood''. Prachtige ballad (met op de achtergrond Michael Jackson), misschien een beetje zoetsappig maar ik geneer me niet voor de 6 sterren!!!

Cheetah
*****
Prachtige ballade

bluezombie
*****
Great song.

tigerlover
****
de neefjes van M.J scoorden een dikke hit met deze ballad, 4 sterren

gherkin
***
Niet echt super. Een toepasselijke drie sterren dus.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?