3T - Anything


CD-Maxi
MJJ / 550 662715 2 (at)

Charts

Binnenkomst:02/03/1996 (Positie 32)
Laatste week notering:01/06/1996 (Positie 38)
Piekpositie:4 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:1700 (1217 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 8 / Weken: 24
de  Piek: 12 / Weken: 21
fr  Piek: 6 / Weken: 20
nl  Piek: 4 / Weken: 14
be  Piek: 13 / Weken: 19 (Vl)
  Piek: 9 / Weken: 22 (Wa)
se  Piek: 2 / Weken: 19
no  Piek: 3 / Weken: 16
au  Piek: 5 / Weken: 19
nz  Piek: 4 / Weken: 22

Nummer

Jaar:1995
Muziek/Tekst:Taj Jackson
Taryll Jackson
TJ Jackson
Producer:Taj Jackson
Taryll Jackson
TJ Jackson
Gecoverd door:Gina de Wit (Ik wil echt alles voor je doen)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Tracks

15/09/1995
CD-Maxi MJJ / 550 662715 2 (Sony) [at] / EAN 5099766271521
Toon detailsAlles beluisteren
1.Anything (Single Edit With Acapella Intro)
4:24
2.Anything (Cool Out Urban Mix)
4:00
3.Anything (2B3 Street Level Mix)
4:32
4.Anything (2B3 Instrumental Mix)
4:33
5.Anything (Misty Funk Mix)
4:22
6.Anything (Cory's R&B Smooth Mix)
3:50
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Single Edit With Acapella Intro4:24AnythingMJJ / 550
662715 2
Single
CD-Maxi
15/09/1995
Cool Out Urban Mix4:00AnythingMJJ / 550
662715 2
Single
CD-Maxi
15/09/1995
2B3 Street Level Mix4:32AnythingMJJ / 550
662715 2
Single
CD-Maxi
15/09/1995
2B3 Instrumental Mix4:33AnythingMJJ / 550
662715 2
Single
CD-Maxi
15/09/1995
Misty Funk Mix4:22AnythingMJJ / 550
662715 2
Single
CD-Maxi
15/09/1995
»» alles tonen

3T   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Anything02/03/1996414
24/725/05/1996148
Why (3T feat. Michael Jackson)24/08/19961311
I Need You14/12/1996519
Gotta Be You (3T feat. Herbie)08/03/1997338
Stuck On You14/02/2004322
Sex Appeal08/05/2004275
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Brotherhood02/03/19961266
Identity24/04/2004327
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.61 (Reviews: 82)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
11/06/2005 20:42
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Zeer mooie plaat van "3T" uit februari 1996 !!! De heren scoorden er in Nederland een Top 10 "Hit" mee !!! Ik geef er zondermeer 5 sterren voor !!! Het is een zeer goede plaat !!! (NL Top 40: 14 wk / # 5) !!!
Laatst gewijzigd: 03/09/2006 13:31

BeansterBarnes
*****
Super R&B pop from Michael's nephews. Taken from the album 'Brotherhood'.

Stevolution
****
Best een aardige plaat van 3T. Vind vooral het a capella intro erg goed gelukt. Daarna verdrinken de zangers een beejte in de muziek, maar dat ligt vooral aan hun zangkwaliteiten. Niet slecht verder.

S.

nirvanamusic87
****
Slick and classy song. Great vocals and melody a great song. 1st UK top 10. 16 weeks in the UK top 100. UK#2 and Ireland#2. 480,000 copies sold in the UK.
Laatst gewijzigd: 20/11/2012 01:02

Topbart
*****
In maart 1996 de 1e single van debuutalbum ''Brotherhood''. Prachtige ballad die ook nu na 14 jaar de moeite waard is!!!! Werd de grootste hit!

Cheetah
****
Mooi

Daniel09
******
Great debut single from MJ's nephews.

alleyt1989
****
not a huge fan of these boys, it's a smooth song doubtless but altogether it's very unimpressive

mono36
******
Awww the memorys flood in on every listen

gherkin
**
3T's, maar toch maar 2 sterren.

Hijinx
***
Not a bad track.

bluezombie
*****
Great track.

Chris A
***
It's alright.

matty d
***
3 stars

musikmannen
*
Crap

tigerlover
***
word er niet warm van
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?