25/12 - Een vrolijke kerst

Cover 25/12 - Een vrolijke kerst
Digital
NRGY 1184840583

Nummer

Jaar:2016
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

08/12/2016
Digital NRGY 1184840583
Toon detailsAlles beluisteren
1.Een vrolijke kerst
  3:08
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:08Een vrolijke kerstNRGY
1184840583
Single
Digital
08/12/2016

Mike Peterson   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Show Me Your Love19/10/2002494
 

John West   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zou dit dan liefde zijn24/11/2012712
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jouw glimlach op je mond05/03/2016333
10 jaar John West Terugblik03/12/2016512
Live in Concert18/03/2017611
Jij bent zo'n mooie vrouw07/04/2018452
 

Jeffrey Heesen   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Blijf vanacht bij mij17/05/2008852
Raak me even aan27/09/2008952
Mag ik de zon laten schijnen04/04/2015981
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Intens16/04/201624
 

Henk Dissel   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik wil jou20/06/2009953
Vanavond07/08/2010524
Ik geloof nog steeds in jou18/12/2010347
Alleen maar jou04/06/2011743
Denk je nog wel aan mij12/11/2011286
Lange nacht21/04/20122517
Een bom20/10/20124610
Kerstmis15/12/2012326
Dansen01/06/20132614
Rood fruit28/09/20132215
Alle hoeken08/03/2014319
Vlinderslag27/09/2014675
Jij en ik (nog één keer samen)07/02/2015175
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stap voor stap19/03/2016212
 

Samantha Steenwijk   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zonder jou08/06/2013112
Hou toch van mij19/04/2014594
Lieveling, wat hou ik van jou15/11/2014533
 

Pieter van der Zweep   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vijf jaar (Do & Pieter van der Zweep)24/09/2011841
Je neemt me mee16/08/2014712
 

Danny Froger   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zo heppie! (De Frogers)21/11/2009211
Vandaag25/02/20121612
Harder14/07/2012913
Dans en zing (Gents: Danny Nicolay - Wesley Klein - Danny Froger)12/04/2014338
 

Pascal Redeker   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dansen tot de zon op komt07/07/2012664
 

Yves Berendse   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.8 (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Topschijf

Snormobiel Beusichem
***
▒ Een aantal artiesten uit het Nederlandstalige circuit heeft, eind november 2016, de handen ineengeslagen om een kerst plaatje op te nemen !!! Onder de éénmalige projectnaam 25/12 namen: "John West, Pieter van der Zweep, Henk Dissel, Pascal Redeker, Yves Berendse, Danny Froger, Mike Peterson, Samantha Steenwijk en Jeffrey Heesen", dit magere plaatje op, een Nederlandstalige bewerking van: "Feliz Navidad" door: "José Feliciano" (1970) !!! Vooruit het is kerst: 3 sterren ☺!!!

Rootje
*
Ik ben al niet zo'n fan van Kerst, maar hier wordt ik al helemaal niet vrolijk van. Een kerstliedje van nauwelijks bekende mensen, tja dat wordt geen knaller...John West? Paskal Redeker? Samantha Steenwijk? Yves Berendse? Henk Dissel? Wie zijn dat?
Laatst gewijzigd: 25/12/2016 18:37

muzieklover
*
HHahahaha
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?