VIVE LA FÊTE

1 Fan
Toon fans

Word fan

Links
Officiële site  http://www.vivelafete.net

Componisten, tekstschrijvers en producers
Danny Mommens, Els Pynoo, Vive La Fête, Jo Bogaert, Jan De Rijck, Jeroen Swinnen

DISCOGRAFIE VIVE LA FÊTE

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Noir désirSurprise2003
Nuit blancheSurprise2003
Touche pasSurprise2003
SchwarzkopfSurprise2004
La véritéSurprise14/11/2005
Hot ShotSurprise2005
Everybody Hates MeFirme de Disque18/05/2010
Fête royaleFirme De Disque13/12/2010
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Nuit blancheSurprise28/04/2003
Grand PrixSurprise14/11/2005
Jour de chanceDiscograph / Uncivilized World08/06/2007
Disque d'orFirme De Disque08/06/2009
Produit de BelgiqueFirme De Disque11/05/2012
2013Firme de Disque03/05/2013
 
Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
10 ans de fêteFirme De Disque08/12/2008
 
Discografie Albums - Misc

TitelLabelRelease
Vive les remixesSurprise30/03/2007
 

Vive La Fête IN DUTCH CHARTS

Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
Grand Prix27/08/2005751

Nummers van Vive La Fête

Sorteren per: Titel | Jaar
2005
AAA
Adieu
Alexandrie Alexandra
Amour physique
Assez
Attaque reprise
Aventures fictives
Baiser canon
Banana split
Bêtises
Bizarre
Ce que tu penses de moi
Ce soir
Chauve-souris
Child In Time
Cinémathèque
Claude François
Concert
Contraire
Coucher avec toi
Courtois
Dam di dam
Décadanse
Déjà-vu
Douze novembre
Elle est là
Elle n'écoute pas
Els Pynoo et les animaux
Elsangel
Everybody Hates Me
Exactement
Fête royale
Folie
Horror Movies (Vive La Fête feat. Jock McDonald)
Hot Shot
Il pleut
Jaloux
Je m'en fous
Je ne pourrais pas
Je ne veux pas
Je n'sais pas si tu
Je suis fâchée avec toi
Je suis là
Joyeux
KL
La route
La vérité
La vision
Les artistes
Liberté
Litanie des seins
Love Me, Please Love Me
Machine sublime
Mais
Mais non
Maladie d'un fou
Maquillage
Merde à l'amour
Mi amore
Mira
Miracle
Mon Dieu
Mr. le Président
Naïve
Noir désir
Non-Stop - Vive Fossett
Nuit blanche
On a oublié
Paris
Pas contrôlée
Petit colibri
Petite putain
Photogénique
Praat tegeuh de hand (ABN met Els Pynoo en Danny Mommens van Vive La Fête)
Première fois
Quatsch
Rendez-vous
Sabrina
Schwarzkopf
Shot Mix
Stroom
Stupid femme
Télé
Titi
Toi tourne toi
Tokyo
Touche pas
Tout fou
Tout va continuer
Tu connais la dernière
Une par une
Vive la Rappinghood
You Can Sleep In My Bed

Albums van Vive La Fête

10 ans de fête
2013
Attaque surprise
Destination amour
Disque d'or
Grand Prix
Jour de chance
Nuit blanche
Produit de Belgique
République populaire
Vive les remixes

De best beoordeelde nummers van Vive La Fête

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Nuit blanche105
Noir désir65
La vérité74.43
Schwarzkopf73.86

De bekendste platen van Vive La Fête

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Nuit blanche105
La vérité74.43
Schwarzkopf73.86
Noir désir65

Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?