THE SCENE

0 Fans
Word fan

Componisten, tekstschrijvers en producers
Thť Lau, Rick de Leeuw, Matheus J. Lau, The Scene, Otto Cooymans

DISCOGRAFIE THE SCENE

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Young Dogs, Young BloodGIP1980
Rij rij rijNew Nova1988
Iedereen is van de wereldMercury / Phonogram1990
RigoreusMercury1990
OpenMercury1992
SamenPeer / Mercury / Phonogram1992
ZusterMercury1992
De wereld is van iedereen / Nieuwe laarzen (van een oude leest) (The Scene / De Dijk)Mercury / Phonogram02/07/1993
Mijn straatMercury / Phonogram1993
Slapen, dromen, zweten en vergetenMercury1994
VredeIsland1996
HeldenPeer / Mercury2000
Mijn landV211/01/2010
OveralV214/11/2011
CodeV220/02/2012
EchtV207/05/2012
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
BlauwMercury / Phonogram01/10/1990
Liefde op doorreisV223/10/2009
CodeV212/03/2012
 
Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
The SceneMercury31/10/1994
 
Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Rauw, hees, teder > Het beste vanPeer / Mercury01/09/2000
The Scene - The Universal Masters CollectionMercury11/08/2003
The Golden Years Of Dutch Pop MusicUSM15/06/2018
 

The Scene IN DUTCH CHARTS

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Rigoreus29/09/1990685
Iedereen is van de wereld09/02/1991626
Blauw01/06/19911511
Zuster14/03/1992338
Open23/05/1992409
Samen29/08/1992575
De wereld is van iedereen / Nieuwe laarzen (van een oude leest) (The Scene / De Dijk)31/07/1993166
Helden05/08/2000849
 
Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
Blauw15/06/19914112
Open04/04/19922618
Avenue de la Scene16/10/1993348
The Scene12/11/19944310
Arena13/04/1996357
2 Meter Sessie26/04/1997536
Rauw, hees, teder > Het beste van16/09/2000693
200726/05/2007792
Liefde op doorreis31/10/2009464
Code17/03/2012442

Nummers van The Scene

Sorteren per: Titel | Jaar
Allied Cigarettes
Arena
Atlanta
Bevrediging
Blauw
Bliss
Borderline
Brand
Breek de ban
Bruid
Code
De schaduw van het kruis
De stem die fluistert in de nacht
Dier
Drink
Dromenlied
Echt
En dan
Feest
Geloof
Geluk
Hard tegen hard
Hel
Helden
Iedereen is van de wereld
Junkie met talent
Kans
Kind van de maan
Leef
Liefde
Maan
Mannenlied
Mijn land
Mijn straat
Moderne mens
Mooi
Nachttrein
Open
Open vizier
Opgejaagd
Otto's imperium
Overal
Paradijs
Pyramid
Rauw, hees, teder
Recht van bestaan
Rigoreus
Rij rij rij
Ritme
Romantiek
S.E.X.
Sabine's gezicht
Samen
Sex of fantasie
Slapen, dromen, zweten en vergeten
Stappen
Sterven op de planken
Stip
Straat
The Beat
Thuis
Tijd
Tijd is kort
Uit verwarring
Varken met succes
Vier seizoenen
Volle maan
Vrede
Vrouw
Waar mensen wonen
Water en vuur
Waterdrager
Wees welkom
Wereld
Werk van god
Where Love Has Gone
Wild en luidruchtig
Wondermooi
Words, Pistols
Young Dogs, Young Blood
Zuster

Albums van The Scene

2 Meter Sessie
2007
Arena
Avenue de la Scene
Blauw
Code
Liefde op doorreis
Open
Rauw, hees, teder > Het beste van
The Golden Years Of Dutch Pop Music
The Scene
The Scene - The Universal Masters Collection

De best beoordeelde nummers van The Scene

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Open55.2
Rigoreus54.8
Blauw144.57
Iedereen is van de wereld124.42

De bekendste platen van The Scene

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Blauw144.57
Iedereen is van de wereld124.42
Open55.2
Rigoreus54.8

AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?