JUANES

2 Fans
Toon fans

Word fan

Links
Officiële site  http://www.juanes.net


DISCOGRAFIE JUANES

Discografie Singles

TitelLabelRelease
A Dios le pidoSurco08/09/2003
La paga (Juanes feat. Taboo)Universal17/05/2004
La camisa negraSurco22/07/2005
Para tu amorUniversal15/09/2006
Te busque (Nelly Furtado feat. Juanes)Universal20/07/2007
Me enamoraUniversal12/10/2007
TresUniversal30/05/2008
YerbateroUniversal14/06/2010
La señal (MTV Unplugged)Universal11/06/2012
La flaca (Santana / Juanes)RCA25/11/2013
FuegoUniversal07/10/2016
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Un día normalSurco2002
Mi sangreSurco27/09/2004
La vida es un raticoUniversal19/10/2007
P.A.R.C.E.Universal10/12/2010
Loco de amorUniversal11/03/2014
Mis planes son amarteUniversal26/05/2017
Fijate bien//
 
Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
La vida es un ratico - En vivo//
 
Discografie Albums - Unplugged

TitelLabelRelease
Tr3s Presents Juanes MTV UnpluggedTr3s01/06/2012
 

Juanes IN DUTCH CHARTS

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
A Dios le pido26/04/20031526
Es por tí15/11/2003971
La camisa negra23/07/2005339
Para tu amor30/09/2006366
Te busque (Nelly Furtado feat. Juanes)07/07/20071113
Me enamora20/10/2007484
Tres07/06/2008821
 
Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
Un día normal28/06/20032814
Mi sangre25/02/2006457
La vida es un ratico27/10/2007208

Nummers van Juanes

Sorteren per: Titel | Jaar
¿Para que?
¿Qué pasa?
A Dios le pido
Actitud
Ahi le va
Alguna vez (Juanes feat. Fonseca)
Amame
Amigos
Ángel
Báilala
Bandera de manos
Bandera de manos (Juanes feat. Campino)
Bendecido
Clase de amor
Corazón invisible
Dámelo
Delirio
Desde que despierto
Destino
Día lejano
Difícil
Don't Act Like Your Heart Isn't Hard
El amor lo cura todo
El burrito de belen
El ratico (Juanes feat. Kali Uchis)
Es por tí
Es tarde
Esta noche
Esto no acaba
Ficcion
Fíjate bien
Fotografía (Juanes feat. Nelly Furtado)
Fuego
Goodbye For Now
Gotas de agua dulce
Hermosa ingrata
Hoy me voy (Colbie Caillat feat. Juanes)
Hoy me voy
Il mio canto libero (Laura Pausini with Juanes)
Juntos (Together)
La camisa negra
La flaca (Santana / Juanes)
La historia de Juan
La luz
La mejor parte de mi
La noche
La paga
La paga (Juanes feat. Taboo)
La razón
La señal (MTV Unplugged)
La soledad
La tierra
La tierra (Herbie Hancock feat. Juanes)
La única
La verdad
La vida... es un ratico
Laberinto
Lo nuestro
Lo que me gusta a mi
Loco de amor
Luna
Mala gente
Me da igual
Me enamora
Me enamoré de ti
Mil pedazos
Minas piedras (Juanes feat. Calamaro)
Mis planes son amarte
Molina (Salvador Santana feat. Juanes & Asdru Sierra from Ozomatli)
Nada
Nada particular (Miguel Bosé with Juanes)
Nada valgo sin tu amor
No creo en el jamas
No siento penas
Odio por amor
Otra vez - En directo en La Voz 2017 (Manuel Carrasco / Juanes / Pablo López / Malú)
Para ser eterno
Para tu amor
Partisano (Miguel Bosé & Juanes)
Perro viejo
Persiguiendo el sol
Podemos hacernos daño
Powerless (Say What You Want) (Nelly Furtado feat. Juanes)
Radio Elvis
Regalito
Rosario tijeras
Roto por ti (Draco Rosa / Juanes)
Segovia
Soñador
Sueños
Te busque (Nelly Furtado feat. Juanes)
Te busque (español) (Nelly Furtado feat. Juanes)
The Shadow Of Your Smile (Tony Bennett with Juanes)
Todos los días
Tres
Tu enemigo (Pablo López feat. Juanes)
Tu guardián
Tu y yo
Un día normal
Una flor
Volcan
Volverte a ver
Vulnerable
Y no regresas
Y vamos ya (... Let's Go) (Sergio Mendes feat. Juanes)
Yerbatero

Albums van Juanes

Fijate bien
La vida es un ratico
La vida es un ratico - En vivo
Loco de amor
Mi sangre
Mis planes son amarte
P.A.R.C.E.
Tr3s Presents Juanes MTV Unplugged
Un día normal

De best beoordeelde nummers van Juanes

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Día lejano135.31
Podemos hacernos daño85.25
Hoy me voy55.2
No creo en el jamas65.17
Mala gente135.15
Fíjate bien105.1
Luna115.09
Powerless (Say What You Want) (Nelly Furtado feat. Juanes)345
Il mio canto libero (Laura Pausini with Juanes)175
La historia de Juan125

De bekendste platen van Juanes

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
La camisa negra3744.14
A Dios le pido1764.37
Te busque (Nelly Furtado feat. Juanes)1444
Me enamora1013.89
Volverte a ver854.71
La paga (Juanes feat. Taboo)534.57
Fotografía (Juanes feat. Nelly Furtado)534.47
Powerless (Say What You Want) (Nelly Furtado feat. Juanes)345
Para tu amor324.03
Nada valgo sin tu amor264.81

Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?