IN-GRID

1 Fan
Toon fans

Word fan

Links
Offizielle Seite  http://www.in-grid.it


DISCOGRAFIE IN-GRID

Discografie Singles

TitelLabelRelease
You Promised Me (Tu es foutu)Transistor01/06/2002
Tu es foutuEnergy / High Fashion2002
In-tangoZYX2003
ShockZYX2003
Ah l'amour l'amourZYX23/08/2004
Mama miaHigh Fashion2005
OuiZYX04/2006
Vive le swingX-Energy07/2010
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Rendez-vousEMI28/04/2003
La vie en roseCNR2004
Voilà!ZYX2005
Tu es foutu - You Promised MeForeign Media2006
Chanson d'amourZYX02/02/2007
PassionX-Energy2010
Vive le swingZYX21/10/2011
 
Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
20 Greatest HitsPump2004
 

In-Grid IN DUTCH CHARTS

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Tu es foutu13/07/2002322
In-tango24/05/20037610
Mama mia23/07/2005528

Nummers van In-Grid

Sorteren per: Titel | Jaar
A ma façon
À poings fermés
Accordeonist
Ah l'amour l'amour
Amour ma passion
C'est l'amour
C'est pour toi
Chanson d'amour
Chaos
Click clock
Dans ma mémoire
Dans tes yeux
Encore une fois
Esclave de toi
Et maintenant
I'm folle de toi
In-Shock
In-tango
Jalousie
Jamais eu
Je ne crois pas
La mer
La trompette (Gary Caos & Rico Bernasconi feat. In-Grid)
La vie en rose
L'amoureuse
Le coquin
Le cri du cœuur
Le dragueur
Les Champs Elysees
Les feuilles mortes
Les fous
Les jeux sont faits
Mais la nuit
Mais la nuit... Il dort!
Mama mia
Mama mia (English Version)
Milord
Movie Star
Ne me quitte pas
Non je ne regrette rien
Only Lies (Ah l'amour l'amour)
Où est ma vie?
Oui
Papillonne sur moi
Pour toujours
Shock
Souvenir d'été
Stick To You
Sweet Desire
Tout pour toi
Tu es foutu
Tu es foutu 2012
Tu es là? (In-Grid feat. Pochill)
Un beau roman (Un belle histoire)
Un homme et une femme
Va au diable
Vive le swing
You Promised Me (Tu es foutu)

Albums van In-Grid

20 Greatest Hits
Chanson d'amour
La vie en rose
Passion
Rendez-vous
Tu es foutu - You Promised Me
Vive le swing
Voilà!

De best beoordeelde nummers van In-Grid

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Les fous75.29
Le dragueur75.14
Ah l'amour l'amour85
La vie en rose94.89
Milord104.8
Je ne crois pas54.8
Pour toujours74.71
Mama mia304.63
I'm folle de toi144.57
In-tango454.53

De bekendste platen van In-Grid

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Tu es foutu1594.35
In-tango454.53
Mama mia304.63
You Promised Me (Tu es foutu)224.18
Shock204.45
I'm folle de toi144.57
Milord104.8
Vive le swing103.9
La vie en rose94.89
Ah l'amour l'amour85

Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?