LOGIN
  ZOEK
  
ADVERTEREN 

DUTCH CHARTS 
 
Single Top 100 
 
Album Top 100 
 
Compilation Top 30 
 
CombiAlbum Top 100 
 
3fm Mega Top 50 
 
Dance Top 30 
 
Midprice Top 50 
 
DVD Music Top 30 
 
Oranje Top 30 
 
Decennium Charts 00-09 
 
Jaaroverzichten 
 
Historie 
BEURSSPEL 
ZOEK 
SCHIJVEN 
TOP ALLER TIJDEN 
EUROVISIE SONGFESTIVAL 
REVIEWS 

NIEUWSTE REVIEWS
 
FORUM
Talentshows als The Voice werken hie...
Slechtste nummers 2014
Zomerhits
Beste nummers 2014
Spotify top 50


 
CHAT
Momenteel in de chat: bulion, Zacco333
Log in als je wilt, of word member om van de chat gebruik te maken.!

 
8 leden online: artistry, BillyBrett, brosa0, bulion, Dazzler, Hijinx, ultrat0p, Zacco333
HOMEMUSICFORUMCONCERTSCONTACT

ALT-J
0 fans
Word fan


DISCOGRAFIE ALT-J
Discografie Singles

TitelLabelRelease
MatildaInfectious20/02/2012
BreezeblocksInfectious16/04/2012
TessellateInfectious07/2012
Something GoodInfectious27/08/2012
Dissolve MeInfectious15/03/2013
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
An Awesome WaveInfectious25/05/2012
 
ALT-J IN DUTCH CHARTS
Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
An Awesome Wave09/06/20121856
NUMMERS VAN ALT-J
Sorteren per: Titel | Jaar
Bloodflood
Breezeblocks
Buffalo (Alt-J feat. Mountain Man)
Dissolve Me
Fitzpleasure
Hand-Made
Hunger Of The Pine
Interlude I [An Awesome Wave]
Interlude II [An Awesome Wave]
Interlude III [An Awesome Wave]
Intro [An Awesome Wave]
Left Hand Free
Matilda
Ms
Something Good
Taro
Tessellate
ALBUMS VAN ALT-J
Δ (EP)
An Awesome Wave
This Is All Yours
DE BEST BEOORDEELDE NUMMERS VAN ALT-J
Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Something Good194.37
Hunger Of The Pine104.3
Left Hand Free54.2
Matilda104.1
Tessellate163.88
Dissolve Me73.86
Taro63.83
Intro [An Awesome Wave]53.8
Fitzpleasure143.71
Breezeblocks203.5
DE BEKENDSTE PLATEN VAN ALT-J
Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Breezeblocks203.5
Something Good194.37
Tessellate163.88
Fitzpleasure143.71
Hunger Of The Pine104.3
Matilda104.1
Dissolve Me73.86
Taro63.83
Bloodflood63.17
Left Hand Free54.2


Copyright © 2006-2014 Hung Medien / hitparade.ch. All rights reserved.
Page was generated in: 0.20 seconds