Forum

Forum - General [nl] - Taylor Swift toestanden

The DJ was fired from his job at KYGO after Taylor's team told his boss that he had grabbed her bum (her bare bottom) during a meet-and-greet before a 2013 concert.

https://www.thesun.co.uk/tvandshowbiz/4204856/david-mueller-dj-taylor-swift-groping-trial

Oh, dacht dat het vers nieuws was. Zaak is al 4 jaar bezig. Zijn ze nu al zó ver? Volgend jaar al het lustrum!

De man werd dus destijds wel direct ontslagen na het voorval.

Oh, ze heeft het concert in 2013 gewoon voortgezet na het voorval? Vreemd. Ik zou het meteen afgelasten na zoiets ingrijpends. Misschien de verlokking van het grote geld waardoor ze toch eerst eventjes het concert deed en pas daarna begon te zuren? Wie zal het zeggen? Misschien weet de rechter het wel die er niet bij was. (wordt ongetwijfeld vervolgd)

https://www.youtube.com/watch?v=z-knjt32qEY
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Red_Tour

Tijdens de zitting heeft Swift verklaard dat de radio-dj haar onder haar rok in haar billen heeft geknepen, terwijl ze poseerde voor een foto. Vervolgens zegt ze zo ver mogelijk bij de dj te zijn weggebleven. Toch is ze doorgegaan met meet and greets die dag, omdat ze vele wachtende fans niet wilde teleurstellen. Na 15 minuten kon ze pas vertellen over het incident aan haar fotografe Stephanie Simbeck.

Swift zei dat dit iets was 'wat ze absoluut niet wilde weten'. Ze was volledig uit het veld geslagen. Na afloop van de fotosessie, waar het incident plaatsvond, bedankte ze met monotone stem zelfs nog Mueller en zijn vriendin voor hun komst.

http://perezhilton.com/2017-08-10-taylor-swift-david-mueller-stephanie-simbeck-groping-trial#.WY3WOtGkLIU

"...on the fourth day of her groping trial..." Dágenlang proces.
https://www.youtube.com/watch?v=zl9BLmwFi0U

Later on in the fourth day, the musician's backstage photographer Stephanie Simbeck took the stand and confirmed Taylor's story. According to BuzzFeed News, she told jurors:

"I saw it happen. I saw his hand grab her ass." *

Oh, en ook zij wachtte eerst 15 minuten voordat ze er een woord tegen iemand over losliet? "Ja, ik dacht: ik blijf eerst nog gezellig wat wat foto'tjes schieten alsof er niks aan de hand is. Met Taylor praten over zoiets ingrijpends kan later wel. Ik sta daar wél voor m'n werk!"

* Wonderlijk. Hoe kan je nou áchter iemands rug kijken als je vóór die lui staat te fotograferen? Had ze een tweede paar ogen die konden vliegen? Waarom heeft u van die onzedelijk aangeraakte rug geen foto gemaakt? De aanraking duurde toch vrij lang? Tóch dacht u als fotografe: "Laat maar waaien! Zóiets ga ik niet fotograferen!"? - "Ja, ik kan me voorstellen dat u dat denkt. Achteraf gezien was dat natuurlijk een gemiste kans dat ik me als fotografe die er met m'n geschokte ogen bovenop stond me zó inhield en me in al m'n verbijstering en ontzetting ondanks het schokkende van de hele situatie toch allleen maar op de voorkant van die mensen bleef richten en net deed alsof m'n fografesneus bloedde. Maar u móét mij vertrouwen op mijn woord. En zo houden we u hier toch ook 4 dagen/jaar aan het werk? Zó moet je het zien. Er op deze manier werk van maken brengt voor de bureaucratie ook weer wat brood op de plank. Het gaat eigenlijk nergens over maar Taylor en ik waren het achteraf allebei roerend eens dat we hier, ondanks het nietszeggende fotomateriaal, iets tegen moesten doen, al durfden we er allebei aanvankelijk eerst helemaal niets tegen elkaar over te zeggen. Zó geschokt waren we allebei in eerste instantie over wat er was gebeurd."

Oh ja. En zij gaf u ook geen seintje van: "Kom op Stephanie, maak daar even snel een duidelijke fotoshot van! Dan blijf ik hier nog even zo staan met die vent"? - "Nee. We waren allebei vrijwel meteen in een ontkenningsfase over wat er voor ergs was gebeurd. Want zoiets verwachtten we allebei helemaal niet van zo'n man. We hadden het allebei uiteraard ergens op een halfbewust niveau wel door maar we lieten 't elkaar nog niet helemaal écht merken. Dan schiet je verschrikt in een ontkenning en gaat 't onderdrukken, hoe stom het misschien ook klinkt. Want ze moest immers ook nog de rest van die meet & greet doen.. Bij zoiets zet je door de schok gewoon oogkleppen op vanuit een soort automatisme en hou je je in, ook al heb je dan professioneel het toestel in je handen en staat er met 2 ogen in je harses bovenop. Pas láter kwam de klap. Ja, en dan kan je jezelf wel voor je kop slaan. Een typisch geval van jammer."

- Dus door de schok van het hele gebeuren zette u uw psyche aanvankelijk even op sterk water als fotografe en bleef gewoon doormarcheren alsof er niks was gebeurd?

"Ja, ik ben me daar zó doodgeschrokken dat ik even niks meer kon en dacht van: daar gaan we het later wel over hebben. Want je wil het gewoon niet geloven dat zo'n man dat doet. En Taylor ook niet. Dan staat je kop er gewoon nog niet naar. Dus dat zet je dan meteen weer af. Da's toch niet zo vreemd? Je gaat er toch niet van uit dat zo'n man zoiets doet? Pas later komt de dreun en het zelfverwijt."

- Ja, maar als je 't zelf zíét, dan verzamel je er toch duidelijke bewijzen van?

- "Nee, ik zag alleen maar dat hij haar daar onzedelijk betastte maar ik kon het niet fotograferen want ik stond van de voorkant en was net als Taylor ontzettend geschokt."

- Maar als u aan de voorkant stond hoe kon u dan precies zien wat er aan de achterkant gebeurde?

- "Nou dat kon ik aflezen uit het oogcontact van Taylor. Die schrok zich dood."

- Maar dat kunnen wij niet op die foto zien..

- "Nee want die was daar net vóór gemaakt. Steeds als ik foto's maakte stond die verschrikte reactie van Taylor er gewoon nét niet op, was ik steeds te laat en keek ze weer vrolijk omdat ze het onderdrukte."

- M.a.w.: de fotosessie ondersteunt niet echt wat u zag.

- "Toch willen we proberen onze gevoelens te uiten over wat ie daar met haar heeft gedaan. Wat de foto's NIET zeggen dat willen wij vertellen. Daarom zijn we nu hier en doen kond van wat er precies is gebeurd."

- Uw werkgeefster zou de dj na afloop ook nog hebben bedankt voor de fotosessie?

- "Ja, dat waren beleefdheidsleugens. U kent dat wel.."

- Dus toen liet ze verder ook nog niks merken?

- "Jawel, ze liet mij af en toe wel iets merken maar ook steeds weer nèt buiten de shots. Pas nadat we erover hadden gepraat kwam bij haar het begrafenisgezicht, stortte ze in en besloten we er iets tegen te doen. Haar moeder heeft écht zitten janken in de rechtbank."

- Oh, omdat het al 4 jaar duurt?

- "Nee, omdat haar dochter gelijk had."
Laatst gewijzigd:


Een bericht toevoegen (*=Verplicht veld)
Naam*   
E-mail   
Een smilie toevoegen:
Tekst*   


AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?