Forum

Forum - General [nl] - het scheld gedraag van nederap

https://www.youtube.com/watch?v=3VhxmjwAtO0

kijk allen de comments al

kanker dat
je moeder dat
waarom krijgt dit zelfs aandacht?
Zolang mensen die walgelijke muziek blijven kopen, zal de media zoals tv,radio en kranten aandacht blijven besteden aan deze "rappers"

Wat betreft de comments onder het filmpje, het is altijd makkelijk om iemand online verrot te schelden anoniem, dit gebeurt overal, FB, Youtube, Mediacourant, Twitter en ga zo maar door, ik denk dan altijd, stoer he, durf je dat dan ook te doen als iemand voor je neus staat...
In de plaats van te zeggen tegen de fans dat dit echt niet kan
Dagen ze zelf de politie uit
als het een beetje mee zit, zijn we binnen no time van ze af,

de eerste barstjes in de carrieres van Flex en Boef zijn er al, zie de link, (wel zeg ik voor mezelf dat wat ze gedaan hebben goed is), alleen denken hun fans er anders over

http://www.mediacourant.nl/2017/07/achterban-ali-b-en-boef-woest-over-homo-uitspraken/
Oh en nu gaan hun streamingscijfers ook Broederliefde achterna? Denk dat ze al binnen zijn en dit soort uitspraken gewoon kunnen doorgaan voor het recht op vrije meningsuiting. Dat is iets anders dan zoals eerder dit jaar in een modderpoel schreeuwen: "Hamas, Hamas, Joden aan het gas!" Dat heeft Broederliefde -vooral op en na 5 mei- de das om gedaan, vergelijkbaar met het ijsklontje-incident van Lange Frans, die nu ook nog alleen maar aanmoddert i.p.v. op 2 binnenkomt. Geweld of oproepen tot geweld wordt door het publiek genadeloos afgestraft. Moslimgezever van Nederrappers wordt door het publiek min of meer gedoogd.

In de eerste Apple Streaming lijst scoort Flex als een tierelier en is ook Boef nog zeer goed vertegenwoordigd. Dus die cijfers zien we vrijdag terug. Ze zijn zó populair dat kul-opmerkingen (hun hele oeuvre bestaat eruit) daar weinig invloed op uitoefenen. De 3FM-playlist heeft Flex en Lil Kleine al omarmd en iemand die apengeluiden aan Sylvana Simons koppelde zit er ook nog steeds en is bestbetaalde dj die volgens Westbroek liegt als ie zegt dat ie vrij is in het kiezen van z'n eigen platen. En dat lijkt me zeer waarschijnlijk. De radio moet verrassen en dat gebeurt dankzij SoundAware amper op 3FM en in haar hitlijst. Het wordt onder druk van het marktaandeel allemaal gestroomlijnd door managers opdat de luisteraar het slikken kan, maar die blijft ondanks de conformistisch geworden chart tóch afhaken. En de 3FM-muziekredactie waait conformistisch met alle winden mee, nu toevallig dus in het voordeel van de Nederrap. Ik mis een avontuurlijke inslag bij 3FM, ook de avond van het One Love Manchester-concert. Giel klonk schreeuwerig en irritant. En Veenstra stuntelde daarna door live dwars door de nummers heen te kukelen met allerlei overbodige kul-info. Ook is nog steeds niet duidelijk waarom aan brandweerlieden in de Manchester Arena de entree werd geweigerd om terplekke slachtoffers eerste hulp te verlenen op de 22ste mei, wat grote vragen oproept.
Laatst gewijzigd:
Of de muziek nou poplair is en blijft maakt me niets uit.
Maar als je zegt dat je het niets vind.
Dan komen de fans wel even je moeder verkrachten.
Tuurlijke gebeurd dat niet echt maar het zeggen is al apnormaal.
Rappen is vuilbekken en het is bij de grote massa nu mainstream geworden. Het past ook wel bij de huidige maatschappelijke ontwikkelingen: bejaarden uitknijpen en bejaardenhuizen sluiten. Mensen zijn alleen nog bezig met zichzelf en de rest kan verrekken. En de kudde loopt achter een paar pubers met een grote bek aan. Als die op de achtergrond raken gaat het weer voorbij. Radio betekent helemaal niks meer, is een eenheidsworst geworden, zet mensen niet aan tot nadenken maar tot meelopen. En da's wat nu precies gebeurt: men denkt niet meer na, men loopt alleen maar mee. Zelfs als mensen in Nederland voor het oog van de camera worden vermoord stemmen toeschouwers hiervan nog op partijen die zoiets gedogen of zelfs wettelijk altijd willen toestaan. Manchester was mogelijk alleen een test om te controleren hoeveel mensen er nog wakker zijn. Vrij weinig dus. Men laat letterlijk alles gebeuren en blijft de aandacht richten op futiliteiten. Toch zou Wilders bij deze ontwikkelingen veel garen kunnen spinnen bij eventuele nieuwe verkiezingen. Maar ook: vermoord kunnen worden. Wilders' grote bek kan zich bij een te grote winst, net als Fortuyn, tegen hem gaan keren. En de moord op Mitch Henriquez in de doofpot is de dood van de democratie. Ik zag bij de herdenking alleen Kuzu hiertegen tekeer gaan en juist die wordt uitgesloten bij de Commissie Stiekum alleen omdat ie banden met Turkije heeft. Erdogan stelde dat Nederland alleen een overblijfsel van het facisme is. Misschien is dat met het willen uitzetten van Mauro in 2011 inderdaad het geval want ook Curacao kwam al eerder tot die conclusie. Door in het Catshuis in 2012 bij de onderhandelingen weg te lopen heeft Wilders zelf de uitzetting van Mauro voorkomen.

Ook zo raar: "Mauro heeft over z'n verleden gelogen dus moet het land uit" en de politiek stemde Mauro al bij meerderheid het land uit. Maar de namen van gewelddadige agenten die opzettelijk tegen de media logen "Hij werd onwel in het busje" krijgen de nabestaanden van Mitch Henriquez niet eens te weten. M.a.w.: geweld met de dood tot gevolg is in dit land legitiem en de politie en het OM mogen alles in hun voordeel verdraaien. Maar een asielzoeker die iets liegt kan er met evenveel geweld worden uitgetrapt. Vraag me af: waarom herdenken we op 5 mei de bevrijding nog? De herdenking van de slachtoffers van W.O. II is 1 van de zoethoudertjes in de democratie geworden. Politici die in de Tweede Kamer hun bek moeten houden over wangedrag van de politie? Dan ga je toch niet meer stemmen? Hoop dat er nieuwe verkiezingen komen en we weer een onmogelijke uitslag krijgen. Prettige avond, ChristenhondenUnie en D'66! Want laten we alle heksenverbrandingen uit naam van de goede god uit het verleden ook niet direct vergeten. Koran verbieden? Waarom de Bijbel dan niet? 20 eeuwen christendom = 20 eeuwen antisemitisme, heeft rechtstreeks naar Auschwitz gevoerd. En nog steeds staat dat boek naast de Koran in de Tweede Kamer die -op Kuzu na- haar democratische bek houdt over facistisch geweld van agenten tegen burgers. Maar die vindt het dan weer okay wat Erdogan met haar burgers uithaalt. Wat een zootje..
Laatst gewijzigd:
Wellicht is het een marketingtruc voor populariteit. Op deze manier is 'Habiba' van Boef ook een nationale monsterhit geworden. Lil Kleine en Ronnie Flex hebben ook wel controversiële dingen gedaan.
Ach dit soort artiesten houden toch nooit 10 jaar vol
Het zijn regelrechte hypes inderdaad.
zonet weer een liefdesliefdje uit. 200.000 views in een paar uur. Zit geen scheldwoord in.


https://www.youtube.com/watch?v=OMe_po3GKI8
Liefdesliedje ... hmmm
Waarschijnlijk heeft de tegenwoordige jeugd een andere definitie van liefdesliedjes
sorry, maar dit is toch geen love-song zeg. een love-song is een ballad die over het algemeen hoogtij vierde in de jaren 80 en 90
Het is maar hoe je het bekijkt...
vrouwen neer zetten als hoeren dan?
de videoclip spreekt boekdelen.
rock band zou dit nooit doen. pure voor de kliks
en ik hoef maar 1 seconde door de comments en daar is het al weer

waar dit liedje uiteindelijk over gaat is kkr hard neuken

Sinds wanneer is er iets mis met sex? 1 vd belangrijkste zaken van het leven. En natuurlijk gaan ook NL artiesten daarover zingen
daar is niets mis mee, maar je kan het ook op een andere manier brengen zie "Sexual Healing" of "Freak Me"
Er zingen veel artiesten over sex, alleen komt het erg anders over in het Nederlands, heel erg direct. Ik hoor liever Lil Kleine in het Engels over sex zingen dan in het Nederlands.
Mmmm artisten die ik luister zingen over liefde maar op hele andere manier. Vaak ook stuk politieker.

Simple plan vind ik goed voorbeeld met leuke niet oversexste nummers maar nog steeds over liefde
Bij de comment van Monsternon moest ik denken aan 'A little piece of Heaven' van Avenged Sevenfold

Dat is namelijk ook een liedje over liefde ... maar op een hele andere manier (fantastisch nummer naar mijn mening)
Laatst gewijzigd:
In Amerika kunnen ze er wat van hoor wat betreft "sexy" videos

Pitbull bijvoorbeeld

https://www.youtube.com/watch?v=E2tMV96xULk
https://www.youtube.com/watch?v=2up_Eq6r6Ko

Veel van die Amerikaanse rap gaat ook over bling bling en bitches.
Toch komt het in Nederlands bij mij anders over dan in het Engels. In het Nederlands klinkt het voor mij zo goedkoop.
En het is niet zo dat ik geen Engels begrijp

@ Aikanaro

Das een hele normale reflex die je hebt mbt eigentalige producten. Het komt veel directer binnen.
Dat verklaart zowel de haat als het succes.
http://www.cosmopolitan.nl/entertainment/news/a159150/heftig-lil-kleine-slaat-een-fan-die-bij-hem-op-het-podium-springt/

Staat ook al in andere topic zins hier daar echt om gaat dacht ik zet het hier ook bij
Rihanna heeft het ook eens gedaan, al denk ik dat die klap van Lil Kleine veel meer een klap was. Daarnaast is het niet echt zeker of Rihanna die fan een klap gaf, je hoort geen gegil daarna.. het lijkt wel alsof ze heel hard slaat, maar goed.. hoe dan ook, ik vind het belachelijk van Lil Kleine, en het scheelt voor de muziekliefhebbers dat zijn platen er deze week niet door zijn gestegen. Sterker nog, ze hebben hun nummer 1-positie afgestaan aan 'Despacito'!
Lil Kleine is in het gelijk gesteld dat hij na een bierincident na 3 minuten zijn optreden al heeft afgelast en toch zijn volledige vergoeding krijgt.

Deze clausule schijnt in zijn contract te staan.

Juridisch zal dit kloppen maar wat ik me afvraag is waarom je zoiets al in je contract laat zetten? .... (de vraag is retorisch)


Een bericht toevoegen (*=Verplicht veld)
Naam*   
E-mail   
Een smilie toevoegen:
Tekst*   


AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?