Forum

Forum - General [nl] - Eis: 100 uur werkstraf voor rapper Boef

Eis: 100 uur werkstraf voor rapper Boef
1 uur geleden

BREDA - Het OM eist een werkstraf van 100 uur en 2 weken voorwaardelijke celstraf met een proeftijd van 2 jaar tegen rapper Boef. Ook moet hij als het aan de officier van justitie ligt 150 euro schadevergoeding betalen aan de agent die hij beledigde.

Sofiane Boussaadia, de echte naam van Boef, heeft nadat hij vorig jaar in september vier dagen vastzat een agent beledigd in een filmpje op social media. Hij had gezegd dat hij hij ,,zijn dochter zou neuken”. Daarnaast zou hij zich niet hebben gemeld bij de politie toen dat wel moest. Zelf beriep hij zich op artistieke vrijheid. En hij meldde zich niet, omdat een optreden was uitgelopen.

Boef raakte vorig jaar in opspraak vanwege zijn treitervlog met een agent. Hij werd niet veel later opgepakt omdat hij jongeren zou hebben opgehitst te gaan vechten in Tilburg-Noord. Die zaak is nog in onderzoek.

De uitspraak is woensdagmiddag.

________________________________________________________________________________________

Ja, en de agent die in juli 2012 een filmpje van de mishandelde Ingrid Lukken wiste ging ondanks het bewijsmateriaal van de screenshots op de ut haar handen geslagen mobiele telefoon vrijuit en haar zaak werd na een jaar wachten door de rechters gewoonweg van tafel geveegd terwijl de politie tegelijk staat op te roepen om hun acties toch vooral te filmen. Wég dus nu met die hele corrupte handel i.p.v. nóg langer door te gaan op de ingeslagen weg. Dit houdt in concreto in: het innen van boetes door corrupte politie moet direct UIT het wetboek en anders allemaal op 15 maart 2017 NIET STEMMEN want anders blijf je dit corrupte net van geldafperserij in Nederland legitimeren. Op dit soort zaken zitten we niet in Nederland te wachten. En as het dan toch beslist moet dan wel met de grootst mogelijke tegenzin na hun schijnheilige oprope om hen toch vooral te filmen. Wel: ze WÉRDEN 28/29 JULI 2012 op hun eigen advies gefilmd en het bewijsmateriaal werd vernietigd. Mark Rutte MOET zich maar eens uitspreken over de zaak Flexican en anders op 15 maart 2017 niet op die vent stemmen.

https://www.youtube.com/watch?v=dDRTSz8uLs0
Laatst gewijzigd:
Goed zo. Straffen dat tuig.
Ja. En de agent die in juli 2012 dat filmpje van de zwaar mishandelde Lukken wiste? Die ging terecht vrijuit? En The Flexican had tegelijkertijd zijn bizarre mishandeling met onmiddellijke stokslagen 'verdiend' door op het politieruitje te tikken nadat ze over zijn voet reden? Hoe kón Opstelten in godsnaam begrip hebben voor zulk agressief Nazi-tuig en premier Rutte hierover in de media z'n bek houden? Attje Kuiken (PvdA): "Dit soort dingen mogen nooit meer gebeuren." En daarna werd in 2015 Mitch Henriquez doodgeschopt na zijn laatste concertbezoek. Dat geeft aan dat er nog een héleboel dingen mis zijn met die straffende politie die er ook niet voor terugdeinst om HARTEN uit de lichamen van doodgeslagen Turkse arrestanten te verwijderen (waar we je hier ook niet over horen). Je slaat in Nederland een Turkse arrestant niet dood in een politiebusje en geeft het lichaam dan ZONDER HART terug aan de familie. Of is dat normaal hier? De plek van het hart van de jongen was opgevuld met papier.. En dan roept Sylvana: "Zwarte Piet is racisme." Wát over de rotte plekken in het Nederlandse politie-apparaat die een tandje verder gaan dan een gekscherend "Sylvana, rustig!"?
Laatst gewijzigd:
zeg Sipko, kun je je politieke en andere dingen die niets met muziek te maken hebben aub ergens anders plaatsen, je vervuilt alleen maar topics met dingen die niets met muziek te maken hebben

Wat betreft Boef, net goed voor hem, hopen dat ie snel weer de fout in gaat, zonder andere mensen pijn te doen natuurlijk, en dat ie voor jaren de bak indraait
"Niets met muziek te maken"? Hoe bedoelt u? Ik heb het over de mishandeling(en) van DJ The Flexican en de hem op 28/29-7-2012 filmende Ingrid Lukken die -ondanks bewijslast- door de rechtgevende macht in Nederland nooit bestraft werden. Dat heeft toch direct met muziek te maken? Of denk je bij het woord 'dj' aan hondengeblaf i.p.v. aan popmuziek? Als het aan het OM in Nederland had gelegen had The Flexican nooit een hit in Amerika kunnen promoten. Dus werd ie na z'n eigen mishandeling door het OM gedwongen om water bij de wijn te doen. Dat riekt naar corruptie en vriendjespolitiek, toch? Zelfs VVD-Kamerlid Jeanine Hennis-Plasschaert was over de mishandeling van DJ The Flexican verbolgen: 'De politie is gebaat bij een brandschoon imago, dit klinkt mij allemaal zeer vreemd in de oren'. Dus waarom hebben we Mark Rutte daar nooit over gehoord? Vandaar mijn stelling: "Niemand komt hier mee weg. Zo waarlijk helpe mij doofpot almachtig!" (met een schuine knipoog naar de inhuldiging van koekhapper WA die dit ook allemaal zonder ingrijpen liet gebeuren.)
Laatst gewijzigd:
100 uur werkstraf:

In mijn optiek te weinig aangezien dit soort figuren ook nog trots zijn op wat ze doen en uithalen.

Hij zal er waarschijnlijk vanaf komen met de helft of minder en er uiteindelijk niks van leren.

Maar erger nog is de invloed die hij heeft op jongeren met zijn "criminele" activiteiten.

En dan zijn er ook nog van die figuren die het allemaal goedpraten ... beetje jammer
Ik ben het niet eens met alles wat ie zegt. Maar hij is wel scherp van de tongriem gesneden. Hij komt op voor z'n mening. Van z'n liedjes ken ik eigenlijk alleen 'Waar ga je heen?' Maar daarin bejubelt ie het stelen van fietsen.

Ik opende dit topic omdat ik boos was vanwege het feit dat de Nederlandse politie meer instinctief dan weloverwogen geld uit de zak van mensen klopt. Dat is haar eerste natuur geworden waarbij het serieus corrigeren van overtredingen (en ook het toegeven van eigen fouten) op de tweede plaats komt. Dus wil ik het innen van boetes uit het wetboek laten schrappen zodat de nadruk weer op het normaal (zonder enig winstbejag) corrigeren van overtredingen komt te liggen. Maakt nu iemand een kleine fout dan kan ie meteen voor straf betalen omdat die wet zogenaamd heilig is. Dat is op zich al fout. Zeker als het mensen betreft die weinig geld hebben te makken. Die moeten maandenlang kromliggen. Dus die zogenaamd 'corrigerende' functie is allang in het absurde doorgeslagen en een doel op zich geworden. Het filmpje van Lukken had in Nederland nooit door een agent gewist mogen worden of de zaak hierover door een rechter van tafel geveegd maar de wis-agent bestraft en uit zijn functie ontheven. Ze hebben er een handje in gekregen om je kunstmatig overtredingen aan te praten en uitgedeelde boetes hierover vervolgens door een ingehuurd incassobureau (die daar een broodwinning aan ontleend) te laten innen. Wel, daar kunnen wij heel goed zonder mee in Nederland want niemand zit daarop te wachten - tenzij dit volk achterlijk is en zich graag WIL laten uitbuiten en mishandelen. Dat is niet de opzet van de democratie die het verschil van mening veronderstelt. Als iemand een fout maakt kun je 'm daarop aanspreken in de hoop dat ie z'n fout corrigeert. Maar hem in élke situatie metéén een boete opleggen vanwege het maken van een fout schiet z'n corrigerende doel volledig voorbij. Dan voel ik uiteindelijk ook helemaal niks meer bij een gestorven agent. Want zij voelen ook helemaal niks bij het kaalplukken van mijn bankrekening. Dus dat €uro-teken moet uit 's agent's ogen worden verwijderd om hem weer tot een zinnige correctie te kunnen laten overgaan. Nu denkt ie dat ie de straat op moet om mensen geld uit hun zak te kloppen. Dat kan een straatrover ook verzinnen. Dus laat ik me nog liever door BOEF corrigeren.
Laatst gewijzigd:
O dus boetes afschaffen omdat ene S:pko dat op een forum zegt?
Je kan je ook gewoon netjes gedragen dan zijn die boetes niet nodig.
Mensen tref je nu eenmaal het hardst in hun portemonnee. Ga anders de politiek in en ga het veranderen...
Ook als ik me netjes gedraag krijg ik die boetes. Dus dat is gelul. In (te) veel gevallen zijn het gewoon pure rottige ordefascisten. Nederland is overigens het land waar in W.O. II procentueel in Europa de meeste Joden zijn weggevoerd. En de evolutie staat niet toe dat een diersoort in 50 jaar tijd zoveel verandert dat ze niet vervalt tot dezelfde fouten. De mens is een ongekend koppige diersoort die in evolutonaire zin zeer weinig leert van haar eigen fouten. Alsof elke generatie steeds alles opnieuw moet uitvinden.
Laatst gewijzigd:
Ja daag. Boetes krijg je echt niet zomaar. Wanneer dan?
Je bent een beetje paranoia, S:pko.
In 5 minuten tijd werd ik s' nachts ergens in het feestjaar van de Top 40 onderweg van een woning naar m'n eigen huis op straat aangehouden door 2 agenten die in een auto net voorbijreden en mij zagen wandelen. Er was helemaal niks aan de hand. Toch werd ik vanuit de auto aangesproken en met een of ander lulverhaal over wildplassen waar ik helemaal niks mee te maken had geconfronteerd. Ik denk: ik heb hier geen zin in in, het is midden in de nacht, ik loop door want ik ben bijna thuis. Toen werd ik vlakbij huis terwijl ik helemaal niks fout deed als een zware crimineel door die lui in de handboeien geslagen en naar het politiebureau afgevoerd en kon ik in de politie-auto m'n bek houden toen ik het alleen al wáágde om hen iets te vragen of te zeggen. "U mag nu wel even uw mond houden." Nee: u moet godverdomme met uw poten van me afblijven, stelletje godvergeten tuig met je erbijgesleepte, zelfbedachte, gekunstelde overtreding!

Fatsoen tijdens een herdenking kennen ze trouwens ook niet, blijkt uit onderstaand filmpje:
https://youtu.be/_8_4paLME5Q
Laatst gewijzigd:
Gaan we het weer over muziek hebben off....
interessante posts van S:pko!

En ja , vrijheid van meningsuiting heeft HEEL ERG met muziek te maken.

De tijd dat de muziekscene in Nederland beperkt was tot de bekende Engelstalige interrationale hitjes en wat Hollandse carnavalsmuziek ligt al een paar jaar achter ons.
Er wordt massaal en succesvol geproduceerd in de eigen taal en er zitten véél artiesten tussen die zich niet beperken tot het zingen over de liefde.
De Nederlandse overheid moet hier duidelijk nog aan wennen. Eerder werd ISMO al veroordeeld, later MOSHEB en nog anderen.
Hoe groot is de vrijheid voor de Nederlandse artiesten?
Dat is een boeiende vraag.
Hier ga ik geen antwoord geven. Je bent wel erg retarded..
Da's misschien beter inderdaad, muzieklover.
S:pko zou hier ook een boete moeten kunnen krijgen. Wegens te veel lange, onzinnige teksten...
Het probleem is niet de lyrics van die artiesten.
Deze kunnen wat mij betreft best wel provocerend zijn en tot een discussie leiden.

Het gaat om het asociale gedrag van een aantal van deze artiesten. Ze denken dat hun gedrag normaal is en vinden het vreemd dat daar tegen opgetreden wordt.

En blijkbaar vinden andere mensen dat ook hier op dit forum.

Ik zie nu dat ie veroordeeld is tot 80 uur werkstraf waarvan 40 uur voorwaardelijk.
Een lachertje dus zoals ik al verwachtte.

Een weekje rotzooi prikken en het zit er al weer op.

En volgende week komt ie weer met 300km/h de A2 afzetten en zal ie wel weer een asociaal gerelateerd vlogje maken.

Wordt vervolgd ....
@Aikanaro
Het gaat vaak ook om de teksten hoor. Zo werden Ismo en Mosheb veroordeeld op basis van de staat onwelgevallige teksten

In het geval van Ismo leverde hem dat trouwens nog meer views en status op. En terecht.

bijna 7 miljoen inmiddels voor zijn politiek omstreden lied

https://www.youtube.com/watch?v=frTkFOPZfiE

Deze topic is gesloten


AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?