Forum

Forum - General [nl] - Miley Cyrus

Inderdaad, je zult wel denken waarom ik een topic open over een één of andere rare meid die zich als een hoer gedraagt en drugs inslikt. Toch is ze -blijkbaar- heel succesvol. Wrecking Ball is na 3 weken al bijna 200 miljoen keer bekeken. Ongeveer 40 miljoen in een paar dagen! En ook We Can't Stop is succesvol; ruim 220 miljoen weergaven! Ik herken net als veel haar niet meer. Vooral niet als het ''lieve'' meisje uit Hannah Montanna, toen ze trouwens ook nog normale kleding aanhad, en lang bruin haar. Haar gedrag doet me denken aan JB (hetzelfde verhaal, maar dan wat anders), waar ik niet bepaald vrolijk van wordt. Zou ze met normale outfits ook goed kunnen scoren? Hierbij een nieuw topic.

We Can't Stop in de top 60 en Wrecking Ball in de top 20!

Bangerz, die de twee singles bevat, komt over drie dagen officieel uit.
Het album vind ik goed!
Één dag nog. Op 4 oktober dus.

@Kevin
Isie eerder uit ofzo? Want volgens Radio538 TV komt Bangerz morgen uit. Wrecking Ball vind ik in iedergeval erg mooi, en We Can't Stop vind ik echt vreselijk.
Je kunt het album al een paar dagen streamen op iTunes Sebastiaan.
Oké, Kevin. Ik weet niet of ik het ga en WIL luisteren, vooral niet na haar rare gedrag.
Het album is supergoed😃!!!! En idd hij komt morgen uit op iTunes. Maar ik moet zeggen Wrecking Ball en We Can't Stop staan weer hoog bij iTunes singles !!!! Gelukkig maar 😃
Nu maar afwachten of ze niet erg gaan dalen volgende week.
Wrecking Ball op #17.
Nou voor een nummer dat niet echt een hit is vind ik dat We Can't Stop het aardig lang volhoud. Al 18 weken in de singlechart !!!
En nu op #48, de nieuwe hoogste positie! Evenals Wrecking Ball van Miley Cyrus, op #13 na 9 weken!

Bangerz van #6 naar #32 na 2 weken. Maar goed, dat is bij de meeste albums zo.
Laatst gewijzigd:
Ja idd ik zag het ik vind het echt cool !!!! En meestal gaat het bij zo'n album alleen echt over de eerste week. Ik vind het alleen stom dat 538 hem niet vaker draait(wrecking ball) de enige keer dat je ehm hoort is bij de top40. Ze draaien alleen maar Ellie Goulding,Roar en die ene van Stromai en die word ik echt wel zat.
Ik hoor op Radio538 ook de Top 40. Je hebt gelijk, Papaoutai en Burn worden ook veel gedraaid.
20 weken voor 'We Can't Stop' !!!!
Knap voor zo`n onbekend nummer
21 weken !!!!
Morgen komt de videoclip uit van de opvolger van Wrecking Ball !!! En Adore You word waarschijnlijk ook supercontroversieel. Maar we zullen het beleven Ben benieuwd naar de nieuwe clip van Miley !!
Laatst gewijzigd:
Miley Cyrus. Iemand die zich in allerlei bochten moet wringen om aandacht te krijgen. Zonder haar sexuele uitspattingen zou ze niet opgevallen zijn. Dat doet ze om het gebrek aan muzikaliteit te compenseren denk ik.
Nou ik denk dat je niet moet twijfelen aan haar muziekaliteit. Want dat is ze echt wel, alleen door de videoclips krijgt ze de commerciële aandacht. Daar kunnen Britney en Gaga wat van leren
Nou ik durf het te betwijfelen. Haar achternaam heeft ze mee, en een beetje gek gedrag en hoppa ze heeft aandacht zonder daadwerkelijk iets te kunnen.
Ik snap die ophef rond de clip van 'Wrecking ball' niet zo. Oké, haar optreden op de MTV VMA was ronduit ordinair, maar de clip valt toch wel mee? Ik vind het juist een soort van kunst: dat tere, naakte lichaam in contrast met die sloopkogel. Past helemaal bij het nummer, dat ik een hele mooie ballad vind! Dat gelik aan die hamer verpest het dan weer een beetje.

Het duet met Britney vind ik trouwens niet zo geslaagd!
Ja idd ik ben het helemaal met je eens !!! De clip die trouwens zo'n 435 miljoen keer is bekeken. En ze kan haar achternaam wel mee hebben maar ze is succesvoller dan haar vader!!! En SMS (Bangerz) vind ik opzich wel leuk al staan er leukere op het album!!

Ik ben echt benieuwd hoe de videoclip Adore You er uit gaat zien!!!
Videoclip is uit ben benieuwd hoe dit verder gaat ^^
De single doet het niet zo goed, ik denk dat de Bangerz era zowat afgelopen is. De video krijgt nu wel veel streams, maar dat is alleen maar omdat het Miley is. Het zal denk ik veel moeilijker de 100 miljoen halen, wat ook te danken is aan het vewijderen van VEVO banners op youtube.
Haar album is niet zo goed, vind eigenlijk alleen maar Wrecking Ball oké. Ook verkoopt het niet zo goed - ARTPOP (wat een flop sordt genoemd door velen) heeft al meer verkocht terwijl het zo'n 4 weken later is gereleased.
Ja idd de videoclip is nu zo'n 6 miljoen keer bekeken. Maar ik had een andere 3de single gekozen. Ik ben benieuwd hoe de single het gaat doen
In België werd On My Own de derde single. Ik vind hem wel leuk, net als Wrecking Ball. We Can't Stop en Adore You vind ik matig.
On My Own is 1 van mijn favorieten van het album. Die zou ik ook eerder uitbrengen!!! Ik denk persoonlijk dat Adore You niet zoveel impact gaat hebben als Wrecking Ball.
Adore You op #97 op ITunes !!!
Jaja Miley Cyrus is weer terug met een nieuwe single 4x4 !!! Deze keer is het met Nelly en is het de vierde single van het album Bangerz. Ik vind het een zeer geslaagd plaatje en hij staat ondertussen al op 43 in de iTunes top100. Wat vinden jullie van deze single?
4x4 is nieuw binnengekomen in de Single top100 op nummer 83 !!! 😃😃😃
Ik vind er niks aan die hele Miley Cyrus. Met concurrentie van een dode artiest en liedjes uit een zangevenement zal het ook niet veel hoger komen denk ik. Ook in de tipparade, waar deze ook blijft hangen...
Jaja daar is ze weer!! Gekalmeerd en wat rustiger geworden en morgen debituteerd haar single 'Malibu' om 9 uur 'smorgens. Het klinkt als een lekker zomer nummer!!

Hierbij is de link van de preview van het nummer: https://youtu.be/9RvJpOUgOCM

Wat vinden jullie van haar nieuwe richting? 😊☺
'Malibu' komt morgen uit, dus ik kan nog niet oordelen. Ik ben wel erg benieuwd naar het resultaat!
Het nummer is uit!
Leuk nummer!
Ja ik weet het!! Ik draai hem hier al plat. Ik vind haar nieuwe sound geweldig😊 totaal iets anders dan al die electronische nummers die alleen maar op de radio hoort. Ik vind zowieso dit genre beter bij haar passen dan die R&B enz maar ik vind haar stemgeluid gewoon prachtig😊
Dat klopt, het begint ook steeds meer te groeien bij mij! Ik heb ook gelezen dat ze gestopt is met wiet roken, wat alleen maar positief is! En haar lange haar is ook mooi!
Ja klopt!! Weer een beetje haar normale zelf!! Ik zag idd dat je er even aan moest wennen. Ik hou van haar stem geluid want het klinkt iets speciaals😊😊 ik ben blij dat je hem nu ook iets leuker aan t vinden bent☺😊
Klopt, ze heeft een unieke stem! En het nummer is erg goed! Of het wat gaat doen in de hitlijsten weet ik niet, maar ik vind het toch wel een top 40-hit op zijn minst waard! Dat klinkt niet zo goed, maar het nummer is niet heel erg commercieel, vergeleken met bijvoorbeeld 'Shape Of You' van Ed Sheeran. Meestal halen de meest standaard en mainstream nummers de bovenste regionnen in de hitlijsten.
Ja dat weet ik ook niet. Ik denk wel dat ie in de single top100 komt. Maar de top40 is wel een heel ander iets. Die maken van bijvoorbeeld elk Katy Perry nummer een alarmschijf. Terwijl anderen er voor moeten knokken 😉
Inmiddels heeft Miley Cyrus een nieuw nummer uitgebracht, waarschijnlijk van haar opkomende album, genaamd 'Younger Now'!

https://m.youtube.com/watch?v=-LX2kpeyp80

Ik moet allereerst zeggen dat het nummer moest groeien bij mij, maar nu vind ik het opnieuw een leuk nummer van haar! Het nummer gaat over verandering en het accepteren daarvan. In de video is Miley Cyrus als een door jaren 90-geïnspireerde vrouw te zien met een pittig kapsel, maar ook met een langer kapsel. Het is geïnspireerd op Elvis Presley, ook wel bekend als 'The king of rock'.

Wat betreft 'Malibu': ik vind het één van de betere nummers uit 2017, en het is nog maar augustus! Ook 'Inspired', dat geschreven is voor de slachtoffers van de aanslag in Manchester, vind ik erg mooi. Ze bracht het ook tijdens One Love Manchester te gehore. Ze is goed bezig! En Rootje, Miley Cyrus heeft voor het twerken ook twee grote hits gescoord, 'Party In The USA' en 'The Climb', die ik ook erg leuk vind! 'Malibu' is toch een redelijke hit wereldwijd. Ik vind het in iedergeval al fijn dat ze haar vrede in zichzelf terug heeft gevonden!

En over 'Bangerz', ik vind het album redelijk, er staan een paar toffe nummers op, maar veel vind ik niet zo goed..

En verder moet ik nog zeggen dat 'Wrecking Ball' op nummer 844 in de Top Aller Tijden staat! Wat een flop, zeg.

Deze topic is gesloten voor gasten. Log in of registreer je!


AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?