Thalia

Links

3 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Piel morenaEMI1995
ArrasandoEMI2000
Mis deseos / Feliz Navidad (Michael Bublé & Thalia)143 / Reprise24/10/2011
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
En éxtasisEMI10/1995
Amor a la mexicanaEMI1997
ArrasandoEMI2000
ThaliaEMI2002
Thalia [2003]Virgin06/06/2003
El sexto sentidoEMI19/07/2005
LunadaEMI11/07/2008
Habítame siempreSony19/03/2012
Amore mioSony17/11/2014
LatinaSony06/04/2016
 

Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
Primera fila//
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
20 Kilates musicalesFonovisa23/12/1996
Greatest HitsVirgin02/02/2004
 
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?