Ruth Jacott

Links

2 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
The Stranger (Central Parque starring Ruth Jacott)Turning Point1983
Make Me CryPolydor1986
Sensational YouJaws1988
Teygo Makandra (Ruth Jacott & Hans Vermeulen)RCA1990
A Plain Mystery (Hans Vermeulen & Ruth Jacott)RCA1991
Blijf bij mij (Ruth Jacott & Paul de Leeuw)Dino21/06/1993
VredeDino1993
Onderweg naar morgenDino04/02/1994
Ik kan echt zonder jouDino06/1994
Buseruka (Lied voor Rwanda) / Ik kan echt zonder jouDino1994
Vrij met mijDino1994
Ik hou zoveel van jouDino1994
Ik ga doorDino1995
Altijd dichtbijDino1997
HartslagDino1997
Liefde of lustDino1997
Hou me vastDino1997
Vals verlangenDino1999
Als je iets kan doen (Artiesten voor AziŽ)EMI07/01/2005
Wereldwijd orkest (Het Metropole Orkest o.l.v. Vince Mendoza m.m.v. diverse artiesten)Cloud 902/12/2011
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Ruth JacottDino23/04/1993
Hou me vastDino1994
GeheimenDino1995
HartslagDino11/04/1997
Vals verlangenDino16/04/1999
TastbaarDino01/11/2002
PassieTabtoo17/04/2009
A Tribute To Billie Holiday (Ruth Jacott met het Metropole Orkest o.l.v. Michael Abene)V&V12/11/2010
Simply The Best - One Woman ShowCNR15/03/2012
Ik adem je inNRGY03/10/2014
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Altijd dichtbij - De hitcollectieDino23/02/1998
Alle 40 goedDino22/02/2010
EssentialEMI23/03/2012
 
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?