Rene Froger

Links

0 Fans
Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Ik zie het wel zitten (René Froger)CNR1985
Love Leave MeCNR1987
Winter In America (René Froger)CNR1988
Who Dares Wins (René Froger)CNR1988
See You On Sunday (René Froger)CNR1988
You're A Lady (René Froger)CNR1988
Alles kan een mens gelukkig maken (René Froger & Het Goede Doel)CNR02/1989
Back On My Feet Again (René Froger)CNR1989
Are You Ready For Loving MeCNR1990
The Love Of The YearEmpire1990
Just Say Hello!Empire1990
Still On Your SideDino1991
KayleeDino1992
Why Are You So BeautifulDino1993
Why GoodbyeDino11/1994
Here In My HeartDino1994
Woman, WomanHansa1995
Wild RhythmDino26/04/1996
Can U Feel It! (René Froger)Hansa13/05/1996
In DreamsDino1996
Somebody Else's DreamDino12/11/1999
Crazy Way About YouDino1999
How Do I Win Your HeartDino2000
She ...A Song For MaximaDino28/12/2001
The World I Threw AwayDino2002
Can You Feel It? (Gerard - Rene - Gordon feat. John Marks)EMI08/06/2007
Bloed, zweet en tranen (EK versie)EMI30/05/2008
De zon schijnt voor iedereenDino21/11/2008
Shine (De Toppers)EMI20/02/2009
Zo heppie! (De Frogers)EMI21/12/2009
Daar sta je dan 2013 (waar zijn al je vrienden)Showtime / Dino / NRGY08/03/2013
1001 nacht (Jeroen - Gerard - Rene)NRGY05/04/2013
Alles kan een mens gelukkig maken (Christoff & René Froger)ARS05/07/2013
Als jij me lief hebt (René Froger)NRGY07/10/2016
Een heel gelukkig kerstfeest (Jeroen - Gerard - Rene (De Toppers))NRGY18/11/2016
Leef vandaagShowtime / NRGY10/03/2017
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
The Power Of PassionDino05/11/1993
Walls Of EmotionDino1994
Illegal Romeo Part 1Dino1996
Home AgainDino09/01/1998
I Don't Break EasyDino01/10/1999
Internal AffairsDino19/10/2001
Sweet Hello's & Sad Goodbyes Part IIDino20/09/2002
PureDino27/05/2004
Kerst met de Toppers (Gerard - Rene - Gordon)EMI2006
Doe maar gewoonShowtime14/12/2007
FrogerDino11/11/2011
Liefde voor muziekShowtime / Dino / NRGY12/04/2013
Dit is hoe het voeltShowtime / NRGY04/11/2016
 

Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
Toppers In Concert 2010 (Gordon - Rene - Gerard - Jeroen)Dino20/08/2010
Toppers In Concert 2011 (Jeroen - Gerard - Gordon - Rene)Dino02/09/2011
Toppers In Concert 2012 (Jeroen - Gerard - Rene)Dino07/09/2012
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Sweet Hello's & Sad GoodbyesDino1992
All The HitsDino2000
'k Heb je lief - 50 jaar de muziek, m'n fans, het levenShowtime29/10/2010
 

Discografie Albums - Misc

TitelLabelRelease
The Passion TracksDino17/11/2000
Hollands Glorie (René Froger)Tabtoo03/09/2010
Toppers In Concert - Mega Party Mix Volume 1 - Greatest Hits In The Mix! Editions 2005-2010 (Gordon - Rene - Gerard - Jeroen)Dino20/05/2011
 

Discografie Albums - DVD

TitelLabelRelease
Toppers In Concert 2010 (Gordon - Rene - Gerard - Jeroen)Dino03/09/2010
Toppers In Concert 2011 (Jeroen - Gerard - Gordon - Rene)Dino25/11/2011
 
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?