Raffaella CarrÓ

Links

0 Fans
Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Ma che musica maestroRCA10/1970
Reggae rrrRCA1970
ChissÓ chi seiRCA1971
ChissÓ se vaRCA1971
Tuca tucaRCA1971
T'ammazzereiRCA12/1972
BorriquitoRCA1972
Maga maghellaRCA1972
Tuca tuca, siRCA1972
FelicitÓ tÓ tÓCGD10/1974
RumoreCarrere1974
Din, don, danCGD1974
MaleCGD1975
TorneraiCGD1975
RumoresCBS1975
Forte forte forteCGD1976
Fuerte fuerte fuerteCBS1976
A far l'amore comincia tu (Liebelei)CBS1977
FiestaCBS1977
LiebeleiCBS1977
Super FranšaisCBS1977
Puisque tu l'aimes dis-le luiCBS1977
Tanti auguriCBS1978
Do It, Do It AgainCBS1978
Hay que venir al surCBS1978
LolaCBS1978
Torna da meCBS1979
E salutala per meCBS1979
No le hagas lo que a miCBS1979
PedroCBS1980
Mi spendo tuttoCBS1980
Caliente calienteHispavox1981
Mama dame 100 pesetasHispavox1981
Ballo, balloPolydor10/1982
Dame un besoHispavox1982
Eres un bandidoHispavox1982
Soli sulla lunaRicordi1983
AmicoCGD12/1984
FatalitÓPolydor1984
Dolce far nienteCGD1984
Que dolorHispavox1984
AfricaHispavox1984
Cuando calienta el solHispavox1984
FidatiFonit Cetra12/1985
Voglio tutto, soprattutto te (Raffaella CarrÓ & Trini Lopez)CBS1988
No pensar en tiCBS1988
Rumore [2000]Sony2000
Far l'amore (Bob Sinclar & Raffaella CarrÓ)541 / N.E.W.S.11/04/2011
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
RaffaellaRCA1970
Raffaella CarrÓRCA1971
Raffaella... SenzarespiroRCA1972
Scatola a sorpresaCGD1973
MilleluciCGD1974
FelicitÓ tÓ tÓCGD1974
RumoreCBS1975
A far l'amore comincia tuCBS1977
LiebeleiCBS1977
FiestaCGD1977
Raffaella [1978]CBS1978
Carra'SeraCGD1978
ApplausoCBS1979
LatinoCBS1980
Mi spendo tuttoCBS1980
'82Hispavox1982
Fatalita'Polydor1983
BoleroCGD1984
FidatiFonit Cetra12/1985
Raffaella [1988]CBS1988
Raffaella [1991]Fonit Cetra1991
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Il meglio di Raffaella CarrÓCGD1975
I successi di Raffaella CarrÓRCA1977
Ciao Raffaella - 24 grandes ÚxitosEpic12/02/1993
Un' ora con... Raffaella CarrÓColumbia05/10/2012
 

Discografie Albums - Misc

TitelLabelRelease
Fantastica!CBS1982
Pronto... RaffaellaCGD1984
 
AustraliŰ BelgiŰ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŰ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?