Morten Harket

Links

3 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Heaven's Not For Saints (Let It Go)Arista27/05/1996
Scared Of HeightsIsland / We Love Music12/03/2012
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Poetenes EvangeliumKirkelig1993
Wild SeedWarner Bros.04/09/1995
Vogts VillaNorsk25/11/1996
Letter From EgyptPolydor30/05/2008
Out Of My HandsIsland / We Love Music13/04/2012
BrotherStarwatch11/04/2014
 
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?