Marco Borsato

Links

7 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
At This MomentPolydor1990
Una donna cosìPolydor1990
At This Moment / EmozioniPolydor1990
You're The Reason WhyPolydor1990
SentoPolydor1991
Un po' bambinoPolydor1992
Dromen zijn bedrogPolydor12/08/1994
Waarom nou jijPolydor11/11/1994
Kom maar bij mijPolydor27/10/1995
Je hoeft niet naar huis vannachtPolydor1995
De waarheidPolydor22/11/1996
Vrij zijn / MargheritaPolydor1996
WiePolydor17/03/1997
Wereld zonder jou (Marco Borsato & Trijntje Oosterhuis)Polydor20/06/1997
De bestemmingPolydor29/06/1998
Het water / SpeeltuinPolydor13/11/1998
BinnenPolydor1999
Wat is mijn hart (Live)Polydor2000
Lopen op het water (Marco en Sita)Polydor31/12/2001
Afscheid nemen bestaat nietUniversal08/12/2003
Voorbij (Marco Borsato & Do)Universal01/03/2004
Wat zou je doen (Marco Borsato & Ali B)Universal10/09/2004
Als je iets kan doen (Artiesten voor Azië)EMI07/01/2005
Because We Believe (Andrea Bocelli & Marco Borsato)Universal03/02/2006
RoodUniversal05/05/2006
Everytime I Think Of You (Marco Borsato & Lucie Silvas)TEG / Empire / Mercury06/10/2006
Wit lichtUniversal25/04/2008
Stop de tijdUniversal22/08/2008
DochtersUniversal07/11/2008
Schouder aan schouder (Marco Borsato & Guus Meeuwis)Universal17/05/2010
WaterkantUniversal22/10/2010
KerstmisUniversal29/11/2010
DichtbijUniversal10/01/2011
Kom maar op (Vrij) (Marco Borsato met Lange Frans)Universal14/03/2011
Droom, durf, doe en deelUniversal11/04/2011
Muziek (Marco Borsato feat. Bag2Bank & Ali B)Universal18/10/2013
Het beste wat ik ooit hadUniversal24/02/2014
MooiUniversal16/10/2015
Breng me naar het water (Marco Borsato & Matt Simons)Universal26/02/2016
This Is Rood (The Flying Dutch Mash Up) (Marco Borsato vs. Armin van Buuren)Armada05/06/2016
ThuisUniversal29/09/2017
Vrienden (Marco Borsato, André Hazes & Nick & Simon feat. Diggy Dex, VanVelzen, Jeroen van Koningsbrugge & Xander de Buisonjé)Universal19/01/2018
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
EmozioniPolydor15/10/1990
SentoPolydor29/10/1991
Giorno per giornoPolydor07/1992
MarcoPolydor16/09/1994
Als geen anderPolydor06/10/1995
De waarheidPolydor17/01/1997
De bestemmingPolydor17/08/1998
Luid en duidelijkPolydor07/01/2000
ZienUniversal19/03/2004
Wit lichtUniversal19/09/2008
Dromen durven delenUniversal19/11/2010
Duizend spiegelsUniversal22/11/2013
EvenwichtUniversal20/11/2015
ThuisUniversal17/11/2017
 

Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
Symphonica in rossoUniversal01/12/2006
Wit licht - LiveUniversal13/03/2009
Dromen durven delen - Live 3DimensiesUniversal21/10/2011
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
OnderwegPolydor01/03/2002
#1Universal25/11/2011
Samen voor altijd (De grootste hits uit zijn carrière)Universal06/07/2015
 

Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
Marco Borsato - Box SetPolydor02/11/2007
25 jaar Marco Borsato - De studio albumsUSM24/07/2015
 

Discografie Albums - Misc

TitelLabelRelease
Mijn mooiste nummersPolyGram1996
Wit licht + De bestemmingUniversal23/03/2012
Marco + Als geen anderUniversal28/06/2013
 

Discografie Albums - DVD

TitelLabelRelease
Onderweg - Live in de KuipUniversal Music31/10/2002
Symphonica in RossoUniversal01/12/2006
Wit licht - LiveUniversal13/03/2009
Dromen durven delen - Live 3DimensiesUniversal21/10/2011
 
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?